‘Barend van Deelen misdraagt zich bij 538, banden lek gestoken’

Barend van Deelen heeft zich vorige week misdragen bij zijn afscheid op Radio 538, melden bronnen als Juice Channel, Patrick Kicken en RTL Boulevard. “Er zijn zelfs banden lek gestoken.”

Barend van Deelen © Radio 538

Het afscheid van Barend van Deelen bij Radio 538 – hij heeft de overstap gemaakt naar 3FM – is behoorlijk rumoerig verlopen. Het juicekanaal Juice Channel bracht aan het begin van de week stories naar buiten die er niet om liegen. Er werd gehint op een feestje vol uit de hand gelopen drugsgebruik. Maar wie heeft er lopen lekken naar het kanaal?

Banden lek

Patrick Kicken schrijft in zijn column voor Spreekbuis: “Er schijnen nogal wat ‘gezellige pilletjes’ gebruikt te zijn. Waarop een deejay die niét vertrekt bij het station dacht: hey, dat ga ik eens filmen en doorsturen aan de juicekanalen. Waarop de banden van diegene die filmde werden lek gestoken.”

Huh? Is dit echt gebeurd? “Ik weet het, het klinkt krankzinnig maar dit schijnt toch echt gebeurd te zijn. Het typeert hoe de sfeer bij ooit Talpa’s succesvolste radiozender nu is: ronduit klote.”

‘Barend pissig’

Juice Channel is verbijsterd. “Wij hebben natuurlijk begin van deze week al gedeeld dat het er heel gezellig aan toe ging bij het afscheidsfeest van Barend van Deelen en nu meldt Patrick Kicken dat er ook nog eens banden zijn lek gestoken! 😂”

Het kanaal vervolgt: “De sfeer bij Radio 538 was van de week na onze stories grimmig. Barend van Deelen was namelijk erg geïrriteerd dat er info is gelekt over zijn afscheidsfeestje en verdenkt dus ex-collega’s van Radio 538. Hij heeft nog contact gezocht met de radiozender!”

Incident

Wat weet Luuk Ikink van RTL Boulevard? “Er is een incident geweest bij het afscheid van Radio 538-dj Barend van Deelen, die naar 3FM vertrekt. Er gaat een gerucht over drugsgebruik in de studio en dat allemaal tijdens het afscheidsfeest. Er zouden ook banden zijn lek gestoken van collega’s.”

Hij wijst op de informatie van Patrick Kicken. “Die verhalen kwamen ook bij ons op de redactie binnen. 538 laat aan ons weten dat er inderdaad een incident heeft plaatsgevonden, maar dat het inmiddels al naar tevredenheid is uitgesproken tussen de betrokken personen. Daarmee is het voor zowel hem als 538 inmiddels klaar.”

Rob kritisch

Rob Goossens laat het er niet bij zitten. “Leuk dat het voor 538 klaar is, maar daar is Barend van Deelen weg. Ik ben heel benieuwd hoe 3FM hiernaar kijkt, want het is toch publieke omroep. Je zou zeggen: die moeten de morele lat hoog leggen en dan krijg je zometeen iemand binnen die misschien zijn afscheid met cocaïne en het lek steken van andermans banden heeft gevierd.”

Luuk: “Ja, precies, en daarom moeten we ook wel het fijne weten van dit verhaal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Barend van Deelen duidelijkheid moet geven over zijn wangedrag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen