3FM’s Barend van Deelen wil niet reageren op lekprikken banden

De kersverse 3FM-dj Barend van Deelen wilde gisteren voor de camera van RTL Boulevard niet reageren op zijn uit de hand gelopen afscheid bij Radio 538. “Soms moet je dingen lekker laten gaan.”

Barend van Deelen © RTL Boulevard

Barend van Deelen zou zich twee maanden geleden behoorlijk hebben misdragen op zijn afscheidsfeest bij Radio 538. Het feest zou zijn overschaduwd door overmatig drugsgebruik en het leksteken van autobanden. Uiteindelijk heeft de radiozender aan RTL Boulevard bevestigd dat er inderdaad een incident heeft plaatsgevonden.

Gezellige pilletjes

Wat er nou precies is gebeurd? Radiokenner Patrick Kicken destijds: “Er schijnen nogal wat ‘gezellige pilletjes’ gebruikt te zijn. Waarop een deejay die niét vertrekt bij het station dacht: hey, dat ga ik eens filmen en doorsturen aan de juicekanalen. Waarop de banden van diegene die filmde werden lekgestoken.”

Een behoorlijk pikant verhaal, waarvoor Barend zich nog nooit heeft verantwoord. Ook toen hij gisteren voor 3FM een promotiepraatje moest houden voor de camera van RTL Boulevard bleef hij zwijgen.

Barend zwijgt

RTL Boulevard-host Luuk Ikink: “We vroegen hem ook nog even naar zijn tumultueuze afscheid bij 538. Daarbij werden zelfs banden lekgeprikt.”

Barend: “Er is naar mijn weten een heel goed vertrek geweest na vijf, zes hele goede jaren bij Radio 538 en toen zijn we na een goede, korte vakantie ook weer goed begonnen hier en dat gaat lekker.”

Na enig doorvragen, antwoordt hij: “Sommige dingen moet je gewoon lekker laten gaan en lekker in het nu zitten en aan de hand daarvan gewoon mooie programma’s.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen