Frank Dane reageert op vermeend wangedrag Barend van Deelen

Frank Dane reageert op het vermeende wangedrag van zijn oud-collega Barend van Deelen op diens afscheidsfeest bij Radio 538. “Ik heb de onderste steen nog niet helemaal boven.”

Frank Dane en Barend van Deelen © RTL

Barend van Deelen heeft zich volgens meerdere bronnen, waaronder Juice Channel, Patrick Kicken en RTL Boulevard, behoorlijk misdragen op zijn afscheidsfeest bij Radio 538. Het feest zou zijn overschaduwd door overmatig drugsgebruik en het lek steken van autobanden. “Het klinkt krankzinnig maar dit schijnt toch echt gebeurd te zijn.”

Onderste steen

Wat weet Frank Dane ervan? Hij is een van de grote sterren van Radio 538 en beschikt vanzelfsprekend over de nodige inside information. “Ja, maar Frank: jij weet meer. Wat is dit nou?”, vroeg Eddy Zoëy hem gisterenavond in RTL Boulevard.

Frank daarop: “Ik zou inderdaad nog wel wat meer willen weten, want ik ben natuurlijk ook gewoon ontzettend benieuwd naar wat daar nou precies gebeurd is. Maar ik heb de onderste steen nog niet helemaal boven.”

‘Ga de politiek in!’

Eddy: “Je gaat het morgen vertellen, hoor ik al.”

Frank: “Ja, als ik meer weet.”

Fatima Moreira de Melo: “Ga de politiek in, Frank!”

Aran Bade: “Ja, het is een heel politiek correct antwoord.’

Frank: “Ja, maar het is wel de waarheid. Ik wil het ook graag weten.”

3FM reageert

NPO 3FM, de nieuwe werkgever van Barend, reageert als volgt: “Wat is voorgevallen bij het afscheid van Barend van Deelen is iets tussen Barend en zijn vorige werkgever. We kijken vol vertrouwen naar de show die hij vanaf maandag 3 oktober op 3FM gaat maken.”

Radio 538 bevestigde eerder al dat er een incident heeft plaatsgevonden, maar dat dit inmiddels al is opgelost.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Frank Dane beweert niets te weten van dit incident bij 538. Leugenaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen