Douwe Bob krijgt steun na ruzie op Radio 538: ‘Zo hijgend armoedig!’

Douwe Bob wordt gesteund door Nico Dijkshoorn na zijn ruzie op Radio 538. De dichter vindt dat radio-dj Barend van Deelen veel te ver is gegaan. “Het is zo hijgend armoedig”, laat hij weten.

Douwe Bob © MTV

Het was hét showbizznieuws van vorige week: de verzwegen baby van Douwe Bob. Naast de baby die hij heeft gekregen met een voormalig scharrel en zijn ex-vriendin die in verwachting is, blijkt de zanger vorige maand nóg een dochtertje te hebben gekregen. Volgens showbizzhyena Yvonne Coldeweijer heeft hij dat meisje nog niet eens bezocht.

Douwe op de radio

Douwe Bob is vanzelfsprekend platgebeld door de showbizzmedia, maar Radio 538-dj Barend van Deelen maakte het vrijdag wel héél bont. Hij besloot de zanger live in de uitzending te bellen. “We zitten live op de radio”, aldus Barend.

Daarop zegt Douwe geschrokken: “Live op de radio? Nee joh, gek. Oh nee, maar dat doen jullie niet toch? Zijn jullie nou live aan het bellen op de radio?”

Barend: “We zijn je live aan het bellen ja.”

Douwe: “Nee, dat is toch niet leuk? Vind je dat oké?”

‘Ik bel je even op’

Barend: “Als jij het niet oké vindt, maar ik denk: ik bel je even op.”

Douwe: “Nee, dat vind ik echt niet fijn. Dat vind ik echt niet leuk.”

Barend: “Dan gaan we kappen.”

Douwe: “Ja, zeker.”

Barend: “Maar hoezo? Het maakt toch niet uit?”

Douwe: “Natuurlijk wel, man. Dat laat je toch even weten van tevoren?”

Barend: “Ik denk: we hebben het erover, je bent the talk of the day, we gaan je even bellen.”

Nico kritisch

Nico Dijkshoorn vindt het heel erg onbehoorlijk van Barend. “Dit soort radio maken. En daar trots op zijn. Bloedgeil inhaken op wat er ook maar trending is. Zo hijgend armoedig”, luidt zijn keiharde oordeel op Twitter.

Marlies is het met hem eens: “Wat een kwal sowieso! Beetje populair te doen met z’n taalgebruik en vingers knippen. Mooi dat hij de deksel op de neus krijgt.”

Erik denkt er anders over: “Ach je bent bekende Nederlander hebt een slokje (volgens mij) op, hebt drie kinderen verwekt bij drie verschillende vrouwen dan is het vervelend als je gebeld wordt. Ach.”

Fragment

Het fragment:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen