Barend van Deelen is er klaar mee: ‘André Hazes jr. is een idioot’

Barend van Deelen heeft altijd sympathie gehad voor André Hazes jr., maar dat de volkszanger met zoveel bombarie is teruggekeerd in Nederland vindt hij onbegrijpelijk. “Dan ben je een idioot.”

Barend van Deelen en André Hazes jr. © Radio 538 / William Rutten

André Hazes jr. vloog vorige week zondag samen met zijn moeder van Alicante naar Schiphol. De vlucht was volgepakt met Nederlanders en hij werd dan ook in no time gespot. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer tipte de media en die bezorgden André een warm onthaal op Schiphol. Samen met Rachel moest hij zich door de paparazzi heen worstelen.

‘André is een idioot’

Vrijwel iedereen in de showmedia sprak direct zijn verbazing uit: waarom is André door de hoofduitgang naar buiten gegaan? Wilde hij die aandacht? Hij kon immers ook gewoon kiezen voor de discrete service van Schiphol, waardoor je ongezien de luchthaven kan verlaten. Daar maken heel veel bekende personen gebruik van.

Radio 538-dj Barend van Deelen begrijpt er ook helemaal niets van. “Ik heb hem een paar keer ontmoet, ik heb geen band met hem, maar ik vind hem een heel aardig ventje. Ik heb verder geen oordeel, maar ik vind je wel echt een idioot als je in een kliniek zit, een burn-out hebt en er van alles gebeurt, dat je dan toch die grote deuren gaat pakken.”

Smeken om aandacht

Het lijkt er volgens Barend inderdaad sterk op dat André verslaafd is aan aandacht, zoals hij een paar jaar geleden al bekende. Anders pak je volgens hem niet de hoofduitgang. “Dat is toch gewoon vragen en smeken om aandacht?”

Privé-baas Evert Santegoeds denkt daar net zo over, zegt hij in Metro. “Hem even met rust laten valt te billijken als hij er zo zwaar aan toe is als nu. Maar zeggen dat het nu moet stoppen gaat wat ver, en verlangt hij ook niet. Dan had hij dan ook zeker een privévlucht terug naar huis genomen en niet een met nog honderd landgenoten, waarvan velen met de Privé in hun handbagage.”

Uhum, met de Privé in de handbagage? Met Yvonne in de DM, zal hij bedoelen.

‘Rachel zit hierachter’

Showbizzwatcher Farja Farvardin, ook wel bekend als Fawry Not Sawry, deelt in de radioshow van Barend een andere theorie. “Ik denk dat Rachel hierachter zit. Om de een of andere manier komt zij gewoon klaar van paparazzifotografen. Ik denk dat Rachel zoiets had van: laat even je koppie zien, dan ziet iedereen dat je weer leeft en dan hebben we dat ook weer gehad.”

Onverstandig, vindt Barend. “Ik zou tegen hem willen zeggen: ga gewoon even een paar maandjes on the low, laat niets zien, blijf lekker rustig en dan komt het wel weer goed met je.”

Sidekick Dyantha Brooks: “Hij heeft al de hoofduitgang van Schiphol gepakt, dus dat gaat niet gebeuren.”

Hazes-moe

Het is ongelooflijk hoe deze familie dag in dag uit het nieuws beheerst, vindt Farja. “Eigenlijk moet ik zeggen dat heel Nederland André Hazes-moe is, überhaupt Hazes-moe, want we hebben het er elke dag wel over.”

Dyantha heeft er geen moeite van. Zij smult van alle sleaze and dirt rondom de Hazesjes. “Ik vind het dan toch heerlijk dat hij kiest voor de hoofduitgang.”

En wat vindt ze van Rachel? “Ik vind het wel grappig. Zij ontpopt zich een beetje tot de Kris Jenner van Nederland.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de Hazesjes inderdaad kicken op paparazzi?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen