Peter Gillis wéér zwaar onder vuur: ‘Hij stuurt kleine kindjes weg!’

Peter Gillis ligt alwéér zwaar onder vuur. Ditmaal niet vanwege de vermeende mishandeling van zijn vriendin, maar vanwege het wegsturen van een gezin met jonge kindjes van zijn vakantiepark.

Peter Gillis © SBS 6

Mia van Loo, eigenaresse van een nagelsalon, heeft gisterenavond een woest bericht over Peter Gillis op Facebook geplaatst en dat is inmiddels al duizenden keren gedeeld. De nagelstyliste vertelt in dit bericht dat de SBS 6-ster zich als een onbeschoft stuk vreten gedraagt op zijn vakantieparken. Ze vertelt het verhaal van haar zoon.

Elektrische step

De zoon van Mia is zondagochtend samen met zijn vrouw en hun twee kleine kinderen aangekomen op het vakantiepark Prinsenmeer, hetzelfde vakantiepark als waar Peter zijn vriendin Nicol Kremers zou hebben mishandeld.

Het gezinnetje parkeerde daar hun caravan. Tot zover niets aan de hand, maar de elektrische step die ze bij zich hadden heeft kwaad bloed gezet. Mia vertelt: “Mijn zoon reed ’s avonds met een elektrische step over het park, waarop Peter Gillis ineens heel hard schreeuwde: ‘Hey, jij daar! Je mag hier niet met een elektrische step rijden.'”

‘Pak je spullen!’

Mia vertelt dat haar zoon zijn excuses aanbood, maar dat Peter zijn zelfbeheersing verloor. “Peter zei: ‘Waar sta jij?’ Mijn zoon zei: ‘Ik weet echt niet welke plek, ik ben vanochtend pas aangekomen.’ Daarop zei Peter: ‘Nu kun je wel bijdehand doen, maar je moet me nu zeggen waar je staat! (…) Je kunt je spullen pakken en vertrekken!'”

Het was een angstige ervaring, legt Mia uit. “Hij zei het niet op een normale toon, maar echt intimiderend. Mijn zoon zei: ‘Maar luister eens, ik ben hier met twee kleine kinderen en heb een paar biertjes op, ik kan nu echt niet meer rijden.’ Peter zei: ‘Interesseert me niet hoe je het doet, jij gaat er vandaag af’.”

Kleine kindjes

De caravan mocht na tussenkomst van zoon Mark Gillis nog een nachtje blijven staan. “Maar mijn zoon moest om half 12 ’s avonds nog een hotel zoeken en met zijn vrouw en twee kleine kindjes zo over straat, bijna in de nacht, naar een hotel toe om te slapen. Peter Gillis zei: ‘Voor 10 uur morgenvroeg die caravan eraf of anders sleep ik hem persoonlijk eraf!'”

Het is prima dat Peter geen elektrische steps op het park wil, benadrukt ze, maar: “Het is toch echt niet normaal om zo uit te vallen uit het niets en mensen met een gezinnetje met twee kleine kinderen er gewoon midden in de nacht bijna eraf te zetten. Echt een schande hoe die man met mensen omgaat!”

SBS 6-tiran

Het is een brute vent, vindt Mia. “Hij kan niet eens normaal communiceren, alleen maar schreeuwen en tekeer gaan met als een tiran. Ik denk dat u het toch ook met me eens bent dat je dit niet kunt maken zo met een gezinnetje met twee kleine kinderen. Ik moest echt even melden hoe meneer Gillis met mensen omgaat. 😡😡😡😡😡😡”

Het bericht van Mia heeft al duizenden reacties opgeleverd van mensen die het volledig met haar eens zijn. Zo zegt Romy: “Mijn vriendin is gister aangekomen op Blauwe Meer en op het bedje waar haar zoontje van 4 jaar slaapt lag gewoon een zakje cocaïne! Niemand meer naar die campings gaan, alles sluiten!”

Filmpje

Het juicekanaal Reality FBI heeft inmiddels een filmpje gepubliceerd van het vermeende opstootje op het vakantiepark van Peter. Zelf heeft de realityster van SBS 6 nog niet gereageerd.

Er is op dit moment veel kritiek op SBS 6, omdat Peter ondanks alles gewoon aan boord mag blijven. Volgens tv-columniste Angela de Jong is het tv-station ‘moreel failliet’.

Update 19.00 uur

Mia van Loo heeft het bewuste bericht inmiddels om onduidelijke redenen van haar Facebook verwijderd. Reality FBI heeft een filmpje geplaatst waarop de man met de step te zien is.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen