‘Miljuschka Witzenhausen moet zich niet zo hyperactief gedragen’

Miljuschka Witzenhausen is leuker als ze gewoon zichzelf is dan als ze heel erg in de overdrive staat, bijvoorbeeld aan de desk van Boulevard. Dat vinden Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts.

Miljuschka Witzenhausen © RTL

Ze kan rustig zijn, maar ook ontzettend hysterisch doen: Miljuschka Witzenhausen. Dan begint ze in RTL Boulevard bijvoorbeeld opeens allemaal tompoucen en soesjes in haar mond te stoppen. Niet zo grappig, vinden Aaf Brandt Corstius en Marc-Marie Huijbregts. Zij vinden haar leuker als ze gewoon zichzelf is.

Overdrive

Marc-Marie vindt dat Miljuschka dat hysterische helemaal niet nodig heeft. “Ik vind die Miljuschka altijd het leukst als ze zo rustig mogelijk is”, legt hij uit in de podcast Marc-Marie en Aaf Vinden Iets.

Collega Aaf is het met hem eens: “Ja, ik begrijp wat je bedoelt. Soms is ze een beetje in de overdrive.”

Marc-Marie: “Die zet zichzelf soms zo aan. Zij is hartstikke leuk, maar…”

Aaf: “Ze zit soms te hoog in haar energie.”

‘Wees jezelf!’

Marc-Marie adviseert Miljuschka om gewoon zichzelf te zijn. “Ja, ze is hartstikke leuk als ze gewoon lekker rustig zichzelf is.”

Aaf: “Ze heeft ook echt lekkere recepten hoor. Dat vind ik wel. Miljuschka heeft een heel goed recept voor bananencake. Dat kun je gewoon even googelen. Daar moet je van die overrijpe bananen voor gebruiken.”

Het is wel heel suikerrijk, aldus Aaf. “Die bananencake is echt goddelijk. Er zit heel veel suiker doorheen hoor. Het is niet puur-natuur-achtig.”

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen