Viola Holt slaat terug naar ‘jochie’ Winston Gerschtanowitz

Viola Holt slaat terug naar Winston Gerschtanowitz. Ze vindt het lachwekkend dat de presentator zo denigrerend over haar gepraat heeft. “Zonder mij had hij nooit bij RTL Boulevard gestaan!”

Winston Gerschtanowitz en Viola Holt © RTL, Facebook

De in coronatijd ietwat ontspoorde Viola Holt – ze steunde Willem Engel, haalde als coronademonstrant het NOS Journaal en werd door Angela de Jong een ‘treurige opperwappie‘ genoemd – laat weer eens van zich horen. Ze onthult van welke stap in haar tv-carrière ze spijt heeft én haalt en passant uit naar Winston Gerschtanowitz.

Viola heeft spijt

Als Viola door de Story gevraagd wordt waar ze in haar leven spijt van heeft, antwoordt ze: “Op de dag van de opening van ons restaurant in Mexico belde Leo van der Goot, die toen directeur van RTL 4 was. Hij vertelde me dat er een nieuw programma voor me was: RTL Boulevard.”

RTL had vóór Beau van Erven Dorens eigenlijk Viola op het oog voor de presentatie. “Ze waren al bezig met Albert Verlinde en samen zouden we dit in de vooravond gaan presenteren. Ik heb toen nee gezegd en heel even heb ik daar spijt van gehad. Want, wat als…”

Jochie Winston

Albert en Beau bleken een gouden duo en RTL Boulevard werd een doorslaand succes. Uiteindelijk werd Beau na vele jaren opgevolgd door Winston.

Viola: “Toen ik dat jochie Winston Gerschtanowitz jaren later hoorde zeggen: ‘Viola Holt, daar is niemand meer in geïnteresseerd, dacht ik: als ik ja had gezegd, had hij daar nooit gezeten. Ik was eerste keus!”

Terug op de buis?

Zou Viola eigenlijk nog terug op de buis willen? “Nee hoor, ik ben bijna 73. Ik hoef geen tv-carrière meer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u Viola Holt (72) graag nog terugzien op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen