Samantha Steenwijk kijkt heel bewust niet naar Netflix: ‘Janken!’

Samantha Steenwijk kijkt heel bewust niet naar de series op Netflix. Ze vindt de streamingdienst ontzettend deprimerend. “Dan ga ik verdrietig naar bed en dat wil ik gewoon niet.”

Samantha Steenwijk © RTL

Waar heeft Samantha Steenwijk naast Yvonne Coldeweijer nog meer een hekel aan? Netflix. Ze kijkt er werkelijk nooit naar, omdat ze de streamingdienst ongelooflijk deprimerend vindt. Die series zijn gewoon om te janken, aldus de zangeres, die tot afgelopen weekend te zien was in de SBS 6-kijkcijferflop De Hollandse Nieuwe.

Samantha hekelt Netflix

Samantha vindt Netflix helemaal niets. “Op Netflix en zo vind je vooral films en series en daar hou ik niet zo van. Dat heeft er alles mee te maken dat ik heel emotioneel ben. Als ik ’s avonds een zielige film of serie kijk, zit ik te janken als een klein kind op de bank”, legt ze uit.

Dat vindt ze echt afschuwelijk. “Dan ga ik ook verdrietig naar bed en dat wil ik niet. Ik wil genieten van het leven.”

Fan van Martien

Wel kijkt Samantha graag naar toegankelijk amusement, het liefst met andere sterren van SBS 6. “Dat programma van Martien Meiland en Britt Dekker, First & Last, vond ik erg leuk. Maar dat werd niet goed bekeken.”

Wat kijkt ze nog meer? “Naar The Masked Singer kijk ik ook erg graag. Dat geldt voor alle grotere tv-shows.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat is meer om te janken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen