Wendy van Dijk belt nog regelmatig met haar ex Xander de Buisonjé

Wendy van Dijk heeft nog altijd zeer regelmatig contact met haar ex-geliefde Xander de Buisonjé. De twee gingen ooit nogal dramatisch uit elkaar omdat hij buiten de pot pieste terwijl ze zwanger was.

Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé © RTL, SBS

Het is vooral hun zoon Sem van Dijk die het contact tussen Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé nog levendig houdt. “Wendy en ik hebben elkaar vaak aan de telefoon”, legt hij uit in weekblad Privé. “Ook over Sem. Niet omdat er problemen zijn, maar gewoon om samen te blijven communiceren over hem.”

Bellen met Wendy

Sem is tegenwoordig een soort fitfluencer op Instagram, nadat hij eerder hoopte door te breken als rapper. “We zeggen tegen elkaar: ‘Wat gaat hij doen, zou je hem daarmee kunnen helpen?’ Wij vinden niet dat de hulp van ouders stopt als een kind achttien wordt. Sem kan altijd bij zijn vader en moeder aankloppen, waar het ook over gaat.”

Zou Xander het leuk vinden als Sem net als hij gaat zingen? “Als vader ben je altijd trots op je kind. Hij heeft veel talent. Zo heeft hij geacteerd, wat hij van Wendy heeft. Hij is heel creatief en dat heeft Sem weer van mij. Hij is echt een mengeling van zijn ouders.”

Herman Brood

Wordt Sem de zoveelste BN’er met beroemde ouders? “Hij is een lieve, leuke vent. Ik heb niets op hem aan te merken. Hij is volwassen aan het worden en heeft alles goed in zijn koppie zitten. Binnenkort hoort Sem of hij toegelaten wordt op de Herman Brood Academy. We hebben heel veel contact.”

Tot slot: mensen maken zich zorgen over Xanders carrière, omdat hij tegenwoordig koelkasten toezingt in de reclameblokken (zie onderstaand). Gaat het wel goed? “Het is belangrijk om bepaalde dingen onder de aandacht te brengen. Koelkasten die ouder dan zeven jaar zijn stoten zoveel CO2 uit, dat is ongelooflijk.”

Fragment

Xander zingt over koelkasten:

Oud filmpje

Wendy en Xander toen ze nog samen waren:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen