Sylvie Meis zorgt voor kromme tenen met felicitatiefilmpje: ‘Zo cringe!’

Sylvie Meis zorgt voor kromme tenen met een filmpje waarop ze haar 16-jarige zoon Damián feliciteert. Ze lijkt meer bezig met het creëren van de perfecte Instagram-post dan met haar kind.

Sylvie Meis © Instagram

Gebakken lucht is een beetje Sylvie Meis’ middle name. Haar feed op Instagram is zo ongeveer het tegenovergestelde van authenticiteit, en ook haar vrienden en familie moeten eraan geloven. Sterker nog: zelfs van haar eigen zoon Damián verwacht ze dat hij wel een beetje in het Instagram-gareel loopt. En dat levert ongemakkelijke beelden op.

Cringe en creepy

Sylvie feliciteert haar zoon Damián in een post op Instagram met zijn zestiende verjaardag. Het is een typisch ‘how can I make this about me’-momentje: moeder Sylvie pakt alle shine in haar witte jurkje en als Damián een verkeerde pose dreigt aan te nemen, krijgt hij zo ongeveer letterlijk een tik op zijn vingers (zie onderstaand).

Het wekt veel verbazing op bij de mensen. “Siri, hoe ziet een geregisseerde video van Sylvie die haar zoon feliciteert eruit? Ik heb de volgende CRINGE voor u gevonden”, twittert Stylistoloog van de Sterren.

Zeiksnor: “Creepy.”

Fakehuilen

Patrick cynisch: “Totaal niet cringe. Sterker nog, elke keer als mijn zoon uit school komt trek ik dezelfde jurk aan en verwelkom ik hem thuis op precies dezelfde wijze terwijl dit door de buurman wordt gefilmd.”

En Roland plagend: “Geef me maar een knuffel… Nee, níet zo! Anders komt het niet goed uit op camera. Wacht, als jij je armen even- NEEHEE, doe nou even zoals ik aangeef, dan ziet het er het mooiste uit voor het plaatje. Ja, precies. En nu kijken alsof dit een emotioneel moment is. Kun je fakehuilen?”

‘Heel jammer’

Veel mensen vragen zich af hoe Sylvie dit aan haar zoontje vraagt. Hoezee: “Ik vraag me af hoe dit tot stand komt. ‘Nou Damian, dan gaan wij daar staan, ik zo en jij zo en dan doe je je armen daar en je hoofd hier en dan doen we een hug.’ Ik denk dat ik een dag bezig ben mijn zoon in een overhemd te praten. Dat zal niet lukken en verder… Nou ja, never mind.”

En Schaduw: “Jammer dat het om de buitenwereld draait en niet om de liefde van een moeder voor haar zoon.”

Filmpje

Het filmpje in kwestie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sylvie Meis' zoon is jarig. Wat vindt ze tijdens dit felicitatiemoment belangrijker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen