Thijs Römer zwijgt over MeToo-kwestie: ‘Heeft hij aangifte gedaan?’

Thijs Römer wil niets meer zeggen over de MeToo-kwestie waarin hij verzeild is geraakt. Shownieuws heeft aan zijn management gevraagd of hij nog aangifte heeft gedaan, maar krijgt nul op rekest.

Thijs Römer © William Rutten

De 20-jarige Nena uit Groningen beschuldigde Thijs Römer drie weken geleden van MeToo-gedrag. Hij zou zich zes jaar geleden, toen ze dus nog minderjarig was, grensoverschrijdend tegen haar hebben gedragen. De acteur dreigde daarop met een aangifte van smaad en laster. Een goede reactie, vond Albert Verlinde dat.

Thijs zwijgt

Is die aangifte er nog gekomen? Shownieuws heeft het aan Thijs’ management gevraagd, maar komt niet veel verder. “Het management van Römer wil niet zeggen of hij dit inderdaad heeft gedaan”, aldus de showrubriek.

En hoe zit dat eigenlijk met Nena? Heeft zij haar aangifte nog doorgezet? “De politie Noord-Nederland liet al eerder weten niet te willen zeggen of er een aangifte ligt van de 20-jarige vrouw. De vrouw, die uit Groningen zou komen, stelde op sociale media dat zij contact zou hebben gehad met de politie.”

Nena reageert

Nena heeft afgelopen donderdag, op Hemelvaartsdag, voor het laatst een bericht op Twitter geplaatst. “Thijs Römer, vraag mij oprecht af of jij jezelf nog in de spiegel kan aankijken? Wees eerlijk. Minste wat je kan doen toch?”, schreef ze.

Volgens Nena krijgt Thijs nog wel wat hij verdient. “Waarheid komt altijd boven water 🌸.”

Tweets

Thijs reageerde een paar weken geleden boos op alle beschuldigingen:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Thijs Römer: waar rook is, is vuur?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen