Ladies of Soul sluiten comments na kritiek op Glennis Grace

De Ladies of Soul sluiten de reactiemogelijkheid op hun Instagram-pagina vanwege de felle kritiek op het besluit om Glennis Grace binnenboord te houden. De mensen zijn namelijk flink pissig.

Ladies of Soul © Instagram

Het lijkt er meer en meer op dat het sorryfilmpje van Glennis Grace gewoon onderdeel was van een pr-strategie. Direct erna kwamen de Ladies of Soul, de damesformatie waar zij onderdeel van uitmaakt, namelijk voor het eerst in anderhalve maand met een statement naar buiten. Daarin geven ze aan dat Glennis gewoon onderdeel van de groep blijft.

Fans walgen ervan

Berget Lewis, Candy Dulfer en Edsilia Rombley stellen dérmate teleur met het besluit om Glennis er niet uit te kukelen, dat zelfs hun eigen volgers en hun eigens fan vol walging reageren. Sterker nog: meerdere mensen vragen of ze het geld voor hun tickets kunnen terugkrijgen. Allemaal behoorlijk pijnlijk natuurlijk.

Het is volgens ene Jolanda onbegrijpelijk hoe Berget, Candy en Edsilia over het wangedrag van Glennis spreken. “Vervelende samenloop van omstandigheden? Dat menen jullie niet! Geen woorden voor”, zegt ze. “Valt me zo tegen van de vrouwen. Zo zie je maar wanneer er allerlei belangen meespelen.”

Comments op slot

En zo gaat de kritiek maar door. Arjan: “Dit is een PR-ongeluk in slow motion. Wie adviseert jullie? Met iemand als Glennis Grace wil je toch niks meer te maken hebben? Ze heeft iets afschuwelijks gedaan, waar ze maar heel slapjes excuses voor aanbiedt. Van zo iemand distantieer je jezelf toch? Ongelooflijk.”

De Ladies of Soul zijn alle kritiek nu flink zat en daarom hebben ze de reactiemogelijkheid onder hun Instagram-post maar dichtgegooid. “Opmerkingen voor dit bericht zijn beperkt”, krijgen mensen te zien die een reactie willen plaatsen.

Alleen maar hartjes

BN’ers die in opspraak raken gooien vrijwel altijd de comments dicht. Dat doet Glennis Grace ook op haar eigen pagina. Daar laat ze alleen nog maar reacties toe die ze zelf goedkeurt. Mensen die hartjes sturen bijvoorbeeld.

Zo zegt Gordon op haar Insta-pagina: “We maken fouten en vallen en dan staan we weer op en met een les geleerd hopen we die fouten te vermijden in de rest van ons leven. ❤️”

En Glen Faria: “Love you zus 🙏🏾❤️”

Ladies steunen ‘Glen’

Maar ook de Ladies of Soul steunen Glennis expliciet onder haar excuusfilmpje. Berget en Edsilia laten allebei een hartje achter en Candy zegt: “Hier ben ik, spuit 11 maar:❤️ ❤️❤️!!!”

Het is de bedoeling dat de Ladies of Soul op 23 en 24 september optreden in de Ziggo Dome. Het is niet duidelijk of mensen vanwege Glennis’ wangedrag hun geld terug kunnen krijgen.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen