Renze Klamer stapt over naar RTL 4, krijgt dagelijkse talkshow

Renze Klamer maakt de overstap van de publieke omroep naar RTL 4. Hij krijgt net als Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan een eigen talkshow op de late avond.

Peter van der Vorst en Renze Klamer © RTL

De 32-jarige Renze Klamer heeft een tweejarig contract getekend bij RTL. Hij versterkt het presentatieteam op de late avond, dat momenteel bestaat uit Eva Jinek, Beau van Erven Dorens en Humberto Tan. Net als hen krijgt hij een eigen talkshow; de eerste serie van Renze zal de hele maand augustus elke werkdag te zien zijn op RTL 4.

Peter is blij

Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL, is heel erg enthousiast. “We zijn heel blij met de komst van Renze naar RTL. Hij is een uiterst waardevolle toevoeging aan ons team van programmamakers en is breed inzetbaar. Op zowel journalistiek als entertainmentgebied”, zegt hij in een persbericht.

Hij vervolgt: “In beide genres gaan we de komende jaren met elkaar bouwen aan een mooie toekomst. De late night show in augustus is slechts het begin.”

Renze ook

Renze, die vorig jaar nog de vroege NPO 1-talkshow De Vooravond presenteerde, is ook enthousiast. “Na een paar goede gesprekken met Peter van der Vorst weet ik zeker dat RTL dé plek is waar ik mijn carrière voort wil zetten.”

“Ik ben natuurlijk ontzettend blij dat ik de kans krijg om weer een talkshow te gaan maken. Daarnaast is er ook alle ruimte om als presentator en maker andere programma’s te ontwikkelen. Dat samen zorgt ervoor dat ik met veel energie en vertrouwen aan dit nieuwe avontuur ga beginnen!”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen