‘André Hazes jr. sterk vermagerd omdat hij is gestopt met anabolen’

Het forse gewichtsverlies van André Hazes jr. is eindelijk geduid door hazoloog Yvonne Coldeweijer. Ze stelt dat de volkszanger zo is vermagerd omdat hij is gestopt met het gebruik van anabolen.

Yvonne Coldeweijer en André Hazes jr. © YouTube

Het plotselinge gewichtsverlies van André Hazes jr. houdt de gemoederen behoorlijk bezig. Er wordt op internet gespeculeerd dat de zanger weer aan de drank en drugs is. “Ik krijg heel veel reacties van mensen die zeggen: ‘Wow, zit hij aan de crack? Spuit hij heroïne? What is going on?’”, zegt Hazes-kenner Yvonne Coldeweijer in De Popcorn Show.

Anabolen

Yvonne wijst er echter op dat André er juist prima uitzag toen hij, volgens haar, nog volop aan de cocaïne zat. Ze laat een foto zien van André tijdens zijn relatie met Sarah van Soelen. “Hier is hij het meest verslaafd in zijn hele leven van wat wij ooit hebben gezien, dus het is niet altijd zo dat de reden enkel en alleen drugs is, snap je?”

Wat is volgens haar de reden van André’s vermagering? Hij zou zijn gestopt met het gebruik van anabolen. “André is heel veel afgevallen en dat komt omdat hij bijna zijn hele leven heeft getraind in combinatie met anabolen, maar vergis je niet: hij heeft dit echt een jaar of acht ofzo zo gedaan.”

Iel mannetje

André is van zichzelf helemaal niet zo breed als hij er de afgelopen jaren uitzag, aldus Yvonne. “Hij is van zichzelf gewoon een ielig mannetje is, maar dat weten wij niet, want daarvoor (voor die acht jaar, red.) was hij kind. Dus dit is nu de versie van André die niet sport en dus ook niet anabolen gebruikt. Hij is gewoon een skinny bitch.”

Ze laat een foto zien van André vóórdat hij ging trainen en erna (zie afbeelding boven). “Hij ziet er op dit moment zo uit omdat hij niet meer traint, geen anabolen meer gebruikt, toch nog wel drinkt en af en toe snuift, al heb ik begrepen dat het nu toch wel echt heel veel minder is als vorig jaar met Sarasoel. Maar goed, hou het in de gaten.”

André nu

André afgelopen weekend:

André vorig jaar

André vorig jaar zomer:

André Hazes jr. en Sarah van Soelen
© Instagram

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen