Monique Westenberg nog nooit met scharrel gezien: ‘Ze wil André’

Waar André Hazes jr. inmiddels kan kwartetten met al zijn scharrels van het afgelopen jaar, wordt zijn eeuwige ex Monique Westenberg nooit met een ander gespot. De Privé legt uit waarom.

Monique Westenberg © Instagram

De Privé en alle andere bladen zijn een jaar lang flink aan het werk gezet door André Hazes jr. Hij haalde continu weer ergens een andere vriendin vandaan. Maar de moeder van hun kind Monique Westenberg? Die smeert thuis alleen maar boterhammen. Volgens de Privé is daar een heldere reden voor.

Thuis bij Monique

Monique wil namelijk André en niemand anders, aldus het entertainmentblad. En een ingewijde vertelt deze week aan het tijdschrift dat die kans nog steeds reëel is: “Het contact tussen André en Monique is gewoon goed. Ook tijdens zijn verblijf in het buitenland belde hij vaak met thuis. Thuis ja, zoals hij dat eigenlijk nog steeds ziet.”

André loopt de deur plat bij Monique, aldus de bron. “Als hij in Nederland is, dan is hij vaak in Berkel en Rodenrijs. De band is zo goed, dat hij er ook regelmatig blijft slapen. ’s Ochtends brengt André zijn zoon dan naar school.”

Geen burn-out

Het is echter niet niks wat er aan de hand is met André, weet de bron. “Het is niet zomaar een burn-out waar hij mee maken heeft. Het is een stuk verleden dat een groot deel van zijn leven beheerst. Het is makkelijker gezegd dan gedaan om dat een plek te geven.”

Welke rol speelt Monique hierin? “Met Monique kan hij daar goed over praten. Zij was zijn eerste grote liefde, toen ze in 2014 een relatie kregen. De zestien jaar oudere Monique heeft hem als artiest groot zien worden, maar ook gezien wat de roem met hem heeft gedaan.”

Vierde keer

En als André door het hele proces heen is? “Als dat goed afloopt, zal Monique het opnieuw aandurven om voor de vierde keer een relatie met haar ex aan te gaan. Tegenover haar vrienden heeft ze dat wel eens uitgesproken. Maar dat kan pas als ze er zeker van is dat André weer helemaal de oude is. Dan pas durft ze die stapte zetten.”

Volgens de bron hoopt Monique dat ze dan weer samen ‘een knus gezin’ kunnen vormen. “Misschien is dat ook wel de reden dat Monique nooit in het gezel-schap is van een andere man”, besluit de Privé.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André nog wel terug wil naar Monique?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen