‘Marco Borsato wordt neergezet als kinderlokker, veel te voorbarig!’

Het imago van Marco Borsato is in duizenden stukjes uiteengevallen. Niemand wil meer wat met hem te maken hebben. Andy van der Meijde vraagt zich af of dat niet een beetje te ver gaat.

Marco Borsato © YouTube

Andy van der Meijde, de oud-voetballer die tegenwoordig een rijdende talkshow heeft, vindt dat er tegenwoordig wel heel snel wordt geroepen dat er sprake is van grensoverschrijdend gedrag. Hij noemt de kwesties Marc Overmars en Marco Borsato. “Waar is het bewijs?”, vraagt hij zich af in de Nieuwe Revu.

Kinderlokker Marco

We moeten het volgens Andy allemaal niet overdrijven. “Ik denk dat dit soort dingen altijd al gebeurden, bij alle werkgevers. Het is niet iets nieuws. Ik had ook wel een beetje het gevoel dat ze dit intern hadden kunnen oplossen, zonder journalisten erbij. We weten ook niet echt of het wel zo waar is en zo, dat is net als met The Voice.”

Hij vervolgt: “Marco Borsato wordt weggezet als een kinderlokker, maar is daar bewijs van? We praten elkaar na, maar we moeten eerst de feiten kennen. Het is allemaal zo voorbarig, bij Overmars ook. Ik vind het jammer dat hij weg is.”

D*ckpic

Krijgen we binnenkort misschien ook verhalen over ongepast gedrag van Andy te horen? Stuurt hij ook d*ckpics rond? “Mijn d*ck past niet eens op een foto, joh. Maar ik ben wel iemand die gezegd kan hebben: ‘Wat heb jij een lekkere reet.’ Dat zou kunnen. Maar nu zeg ik dat soort dingen niet meer, gewoon voor de zekerheid.”

Sterker nog: Andy gaat zelfs nooit meer vreemd. “Nee, joh. Ik heb zo vaak met stress geleefd, omdat ik stiekem met andere vrouwen ging en er twee telefoons op na hield. Daar was ik de hele dag mee bezig: waar is mijn tweede telefoon, heb ik mijn appjes wel gewist? Dat nooit meer.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen