Yvonne Coldeweijer stopt tijdelijk met juicen: ‘Het wordt te veel’

Het is al een paar dagen stil rond Yvonne Coldeweijer en dat blijft het ook nog wel even. Ze is namelijk druk met haar sieradenlijn en trekt het momenteel niet om dat te combineren met juicen.

Yvonne Coldeweijer © YouTube

Yvonne Coldeweijer begon in maart vorig jaar met het plaatsen van juice op Instagram en daarmee heeft ze een belangrijke bijdrage geleverd aan de opkomst van juicekanalen in Nederland, de roddelbladen van de moderne tijd. Al snel bleek Yvonne het wel héél vaak bij het juiste eind te hebben en primeur na primeur op te dissen.

Bijna overspannen

Inmiddels is het enigszins uit de hand gelopen, gaf Yvonne vlak voor de jaarwisseling al aan in een post op Instagram. “Ik zeg je heel eerlijk: de afgelopen maanden zat ik soms aan het randje van overspannen. Het juicen kost erg veel tijd, maar ik wilde mijn andere bedrijf (in sieraden, red.) niet opgeven! Het was de keuze tussen opgeven of doorinvesteren.”

Ze heeft besloten om te investeren in haar sieradenlijn Stardust en is vandaag druk geweest met het verhuizen van spullen naar haar nieuwe kantoor in het World Fashion Centre in Amsterdam.

Op een laag pitje

Yvonne laat vandaag in een video op Instagram weten dat het juicen even op een laag pitje staat. “Heb je me al gemist? I know. Nee, weet je wat het is? Ik ben aan het verhuizen en ik ben net een vent: ik kan niet twee dingen tegelijk. Ik kan niet juicen en verhuizen tegelijk. Dus ik moet even mijn koppie erbij houden.”

Ze is momenteel razend druk. “Voor degenen die het niet weten: ik ben dus van mijn huis naar mijn kantoor aan het verhuizen, want ik krijg een kantoor in het World Fashion Centre. Supervet, ik heb er helemaal zin in om daar te gaan beginnen.”

Privé en werk scheiden

Het is volgens Yvonne ‘supergezond voor mij om gewoon wel privé en werk te gaan scheiden’. “Want ik was de laatste tijd gewoon heel gestresst, omdat ik bijna dag en nacht werk en dat wou ik niet meer. We gaan het dus lekker doen in dit jaar, 2022.”

Wanneer komt er weer juice over de André Hazes jr.’s en Marco Borsato’s van deze wereld? “De juice komt dan denk ik pas weer als ik ben gesetteld, hopelijk snel.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Yvonne Coldeweijer is aan het verhuizen en het valt gelijk stil in de Hazes-saga. Ook wel even lekker?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen