Matthijs van Nieuwkerk krijgt tik op de vingers: ‘Echt waardeloos’

Matthijs van Nieuwkerk krijgt een behoorlijke tik op de vingers van Dennis Schouten. Hij vindt het ‘waardeloos’ dat de talkshowhost zo’n groot podium aan oud-treitervlogger Ismail Ilgun heeft gegeven.

Matthijs van Nieuwkerk en Ismail Ilgun © NPO

Ismail Ilgun haalde in 2016 de landelijke media als de beruchte treitervlogger uit Zaandam. De media zagen echter direct een groot talent in deze straatjongen en ook Matthijs van Nieuwkerk was enthousiast: hij gaf Ismail een groot podium in zijn talkshow De Wereld Draait Door. Na al die jaren stoort dat Dennis Schouten nog steeds mateloos.

Matthijs krijgt kritiek

Dennis vertelt in Veronica Superguide dat hij dat echt een misser vond van Matthijs. “Mensen zeggen: zo’n jongen verdient een tweede kans. Maar wat was zijn eerste kans dan? Die gast was nooit gekomen waar hij nu is als hij niet eerst met zijn vrienden in Zaandam winkelcentrum Poelenburg geterroriseerd had.”

Je moet treitervloggers helemaal geen podium willen geven, vindt Dennis. “Dat je dat beloont met een plek op tv vind ik echt een waardeloos signaal richting jongens die zich wel gewoon gedragen.”

Nooit gekeken

Overigens moet Dennis toegeven dat hij De Wereld Draait Door ‘eigenlijk nooit heeft gekeken’. “Matthijs is zeker geen slechte presentator en heeft een eigenzinnige stijl, maar hij straalt wel echt de elite van Amsterdam uit. Hem kom je niet zomaar bij de FEBO tegen, zeg maar. En nu die nieuwe programma’s van hem… Nee, bedankt.”

Verder vindt hij ‘dat kapsel van hem natuurlijk geen porem’. “Hij zal wel enorme inhammen hebben, maar dat valt niet op vanwege dat groezelige haar. O, hij heeft flaporen? Ja, daar kun je gewoon voor naar de dokter, hè? Heeft een vriend van mij ook gedaan: even zo’n verbandje eromheen en klaar is Kees, niks spannends aan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Matthijs van Nieuwkerk hees treitervlogger Ismail Ilgun op het schild. Belachelijk?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen