Patty Brard vindt Ali B verdacht: ‘Eén ding is wel héél erg vreemd’

Patty Brard vindt dat Ali B zich de laatste tijd wel héél merkwaardig gedraagt op social media. Nu er aangifte tegen hem gedaan is van seksueel wangedrag, ziet de tv-diva een verband.

Patty Brard en Ali B © Instagram

Ali B ligt enorm onder vuur. Er gaan al enkele weken wilde geruchten over hem, onder meer over drugsgebruik en aanranding, maar nu is er daadwerkelijk aangifte tegen hem gedaan. Een vrouw beschuldigt hem van seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland en is naar de politie gestapt. Zelf ontkent Ali.

‘Voor altijd!’

Toen de geruchtenmachine over Ali twee weken geleden op gang kwam, begon hij zich ineens heel anders te gedragen op social media. Waar hij voorheen altijd foto’s van zichzelf en zijn patserauto’s plaatste op Instagram, post hij nu al weken vrijwel alleen maar foto’s met zijn kinderen. Daarbij staan teksten als ‘voor altijd’ en ‘enige wat er echt toe doet’.

Showbizzkenner Farja Farvardin (FawryNotSawry) noemde dat eerder een vorm van damage control. “Het is natuurlijk een heel slim trucje. Dit heeft Lil’ Kleine ook in het verleden gedaan toen je dat hele gebeuren met Ibiza en Jaimie enzo had. Toen ging hij heel veel zijn kind posten.”

Patty argwanend

Nu er aangifte tegen Ali is gedaan, kijkt ook Patty Brard met argwaan naar Ali’s Instagram-pagina. “Er is wel één dingetje dat ik hierover wil zeggen – en ik weet dat ik niks mag suggereren – maar wat mij wel is opgevallen als je Instagram volgt, is dat Ali de laatste tijd wel héél erg veel foto’s plaatst van: ‘Kijk mij eens gelukkig zijn binnen mijn familie.’”

Ze vervolgt in Shownieuws: “Altijd met zijn kinderen. Bijna dat je denkt: huh, dat deed je toch vroeger nooit? Maar nogmaals: ik weet dat ik niks van jou mag suggereren (tegen Natascha Harlequin, red.), je kijkt me alweer heel streng aan.”

100.000 miljard procent

Het toeval wil dat Ali gisteren op het punt stond om in Dubai geïnterviewd te worden door de Quote toen het nieuws over de aangifte tegen hem bekend werd. Hij zegde de ontmoeting niet af, maar het interview werd al snel afgekapt. “De sfeer is er vanzelfsprekend niet naar en zowel Quote als Ali willen eerst meer duidelijkheid over deze kwestie.”

Wel zegt Ali tegen het zakenblad: “Ik weet honderdduizend miljard procent zeker dat ik onschuldig ben. Tegen dit soort beschuldigingen kun je je onmogelijk beschermen, dat overkomt je gewoon. Omdat ik weet dat het niet klopt maak ik mij geen zorgen. Maar dat geroeptoeter en geroddel zal altijd blijven, dat hoort er nou eenmaal bij.’

Ali niet boos

Ali heeft ‘er vertrouwen in’ dat zijn onschuld naar voren zal komen. “Natuurlijk vind ik dit niet leuk, maar ik word ook niet boos. Want dan hebben al die mensen met een mening, en in Nederland zijn dat er een heleboel, mij precies waar ze dat willen. Al brengt het wel degelijk schade toe.”

“Mijn reputatie zal uiteindelijk gebaseerd zijn op de waarheid en mijn ware karakter.”

Alle artikelen over het misbruikschandaal rond The Voice kunt u vinden op deze pagina.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen