Ali B’s reputatie besmeurd: ‘Hij gaat vreemd én koopt drugs!’

Ali B wordt behoorlijk in diskrediet gebracht door Dennis Schouten. De rapper doet volgens hem ten onrechte alsof hij de perfecte familieman is. “Hij blijkt namelijk een absolute vreemdganger.”

Jan Roos, Ali B en Dennis Schouten © YouTube

Het lijkt erop dat Ali B het nieuwste slachtoffer is van RoddelPraat, het programma dat vorige maand de zaak rond Marco Borsato aan het rollen heeft gebracht. Presentator Dennis Schouten beweerde eerder al dat Ali B zou zijn vreemdgegaan met Maan de Steenwinkel – net als Marco overigens – en komt nu met nóg heftigere geruchten.

Absolute vreemdganger

Ali is volgens Dennis helemaal niet zo’n leuke man als veel mensen denken. “Ali B blijkt een absolute vreemdganger. Hij maakt het niet zo bont met Marco, want dit meisje was 19, maar goed: voor een man van 40-plus is dat toch wel bijzonder”, zegt hij in zijn programma.

Met ‘dit meisje’ doelt Dennis op een jongedame die hem benaderd heeft. “Ik kreeg een bericht van een meisje dat zei: ‘Kan ik honderd procent zeker anoniem blijven?’ Ik zeg: ‘Dat kan.’ Ze zegt: ‘Ik heb vorig jaar s°ks gehad met Ali B. Ik heb er ook bewijs van. Als dit een scoop is dan kan ik details en bewijs sturen.’”

‘Test bij jou afnemen?’

Wat heeft deze dame in kwestie toen gestuurd? “Een gesprek met Ali B. Hij stuurt naar haar: ‘Woon je alleen?’ Ali B is daar erg content mee en die zegt: ‘Ik heb straks in [plaatsnaam] een coronasneltest. Als je wil kan er ook eentje bij jou afnemen.’”

Dennis brengt dit hele chatgesprek in beeld. “En toen is Ali afgereisd naar de woning van dit 19-jarige meisje. Ali is dus die perfecte man die al heel lang een relatie onderhoudt met Brechje, zijn rechterhand met wie hij ook kinderen heeft. Toen heeft dat meisje mij een spraakbericht gestuurd.”

500 euro

Dat spraakbericht wordt óók uitgezonden door Dennis. De dame geeft onder meer intieme details over Ali’s geslachtsdeel en over zijn uithoudingsvermogen. “Het duurde echt maar twee of drie minuten. Hij bleef nog eventjes en toen zei hij: ‘Hier heb je 500 euro, koop wat leuks voor jezelf in deze coronatijd.’”

Dennis spreekt van ‘zwijggeld’. Aan het eind van de date zou Ali drugs hebben besteld en dat is stiekem door het meisje vastgelegd. “Oké, zodra je ze hebt… Ja, 3M wil ik graag hebben man, heb je die?”, zegt hij in het audiofragment.

3M

Dennis: “3M is drugs. Na de date is Ali direct drugs gaan halen. De scoop is niet alleen dat Ali vreemdgaat, hij daarna vrouwen betaalt, dat het dan slechts twee minuten duurt, maar ook nog dat Ali verslingerd is aan 3-MMC.”

Jan Roos: “Even een momentje: Ali, de sweetheart van heel Nederland, gaat vreemd, betaalt vrouwen en bestelt dan goedkope drugs. Ik vind het een heftige scoop.”

Fragment

De aflevering van RoddelPraat waarin Ali in diskrediet wordt gebracht, ziet u onderstaand. Er hebben in veertien uur al meer dan 200 duizend mensen naar gekeken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat deze geruchten over Ali B kunnen kloppen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen