‘Ali B gooit kinderen in de strijd om instortend imago te redden’

Ali B gooit zijn kinderen keihard in de strijd om zijn instortende imago te redden. Dat zegt BN’er-watcher Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, in zijn programma De RoddelLoog.

Farja Farvardin en Ali B © YouTube

De RoddelPraat-onthulling dat Ali B zou zijn vreemdgegaan met een 19-jarig meisje maakt behoorlijk wat los. Volgens de presentatoren van het programma, Dennis Schouten en Jan Roos, ontvangen zij nu nog veel meer verhalen over het vermeende wangedrag van de The Voice of Holland-coach. Zo zou een dame zich zelfs door hem aangerand voelen.

Ali wil imago redden

Ali B heeft vlak na het uitkomen van deze roddels besloten om zijn comments op Instagram te sluiten. Nu plaatst hij opeens om de haverklap foto’s met zijn kinderen: van de zeven laatst geplaatste foto’s zijn er zes met zijn kinderen. Ter vergelijking: op de negentien foto’s daarvoor staan zijn kinderen geen enkele keer. Daarop zien we alleen een feestende Ali.

Volgens showbizzkenner Farja Farvardin is dit bedoeld om zijn imago van familieman te redden. “Het is natuurlijk een heel slim trucje. Dit heeft Lil’ Kleine ook in het verleden gedaan toen je dat hele gebeuren met Ibiza en Jaimie enzo had. Toen ging hij heel veel zijn kind posten.”

Lekker makkelijk

Je kinderen inzetten om je imago op te vijzelen is heel erg goedkoop, vindt Farja. “Dat is even lekker makkelijk, om je kind in de strijd te gooien als het even k°t met je gaat of als je een slecht imago hebt. Dat is niet de manier, vind ik.”

Farja denkt dat Ali heel erg goed weet welke verhalen er allemaal borrelen in zijn beerput. “Ali heeft ook zijn reacties uitstaan op Instagram, dus je kunt ook niet reageren. Dus meneer Bouali weet echt wel wat er aan de hand is.”

Ouwe snoeperd

De verhalen dat Ali een ouwe snoeperd is gaan al heel lang, aldus Farja. “Ik moet heel eerlijk zeggen: ik hoor deze verhalen van Ali al best wel lang, dat hij snoept van allerlei kanten, alleen ik heb nooit echt het bewijs gehad, dus ik kan het niet aantonen en ik ga het ook niet zomaar roepen. Zo ben ik, zo zijn wij.”

Zijn vrouw zal er in elk geval niet van schrikken, denkt hij. “Ik heb weer van een anonieme bron gehoord dat Brechje, zijn vrouw, al lang al op de hoogte is van wat hij doet. Hij doet dit blijkbaar al jaren en zij vindt het gewoon oké. Ze zijn gewoon getrouwd met elkaar, het is gewoon business, het is gewoon prima. Zij is er blijkbaar gewoon prima mee dat hij dit soort dingen doet buiten de deur.”

RoddelLoog

De nieuwste aflevering waarin onder meer het vermeende gedrag van Ali B wordt besproken ziet u hier.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen