Gordon ‘gebroken’ na onthullingen over Ali B en Marco Borsato

How can I make this about me? Gordon is ‘gebroken’ na de onthullingen over zijn muzikale collega’s Ali B, Jeroen Rietbergen en Marco Borsato. “Ook als man zijnde. Ik kan me dit niet voorstellen.”

Gordon © HLF8

Ali B, Jeroen Rietbergen en Marco Borsato kunnen eigenlijk nooit meer normaal over straat in Nederland. Het hele land kotst hen uit vanwege hun wangedrag achter de schermen aan The Voice of Holland, waardoor de talentenjacht per direct van de buis is gehaald. Het is shockerend, vindt Gordon.

Gordon is gebroken

Gordon kan het nog steeds niet geloven, vertelt hij in de talkshow HLF8. “Zijn we vooral niet heel erg geschrokken dat we twee ongelooflijke figuren die we zo hoog hebben zitten met z’n allen, dat we daar zo ontzettend in teleurgesteld zijn? Want ík was echt gebroken gisteren. Ook als man zijnde.”

Hij vervolgt: “Ik kan me gewoon niet voorstellen dat je überhaupt denkt om in iemands aura te komen of een kandidaat te benaderen. Dat we daarom zo teleurgesteld zijn. Die mannen die we zó hoog hebben gehad die zó van hun voetstuk zijn gelazerd.”

Verdiende straf

Ali, Jeroen en Marco moeten straf krijgen, vindt Gordon. “Net als iedereen ben ik ook geschokt door de beelden en aantijgingen die vanavond door Tim Hofmans programma wereldkundig zijn gemaakt”, zei hij eerder al op Instagram. “Wat vreselijk voor die arme kinderen en andere amper volwassen meisjes die hier mee te maken hebben gehad.”

“Ik hoop dat diegenen die dit op hun geweten hebben en hiermee smet hebben geworpen op de eerzame taak als jurylid hun verdiende straf zullen krijgen.”

Puurheid en echtheid

Gordon zat in de talkshow van Johnny de Mol om zijn programma over jongeren met Down te promoten. Veel kijkers vinden dat Gordon het programma Down the Road best heel aardig doet, maar Angela de Jong heeft het volledig afgekraakt.

Zelf heeft Gordon met volle teugen genoten van de opnames. “De puurheid en echtheid die zij hebben en het recht voor z’n raap zijn, dat heb ik natuurlijk ook. Ik heb ook zelf getwijfeld of ik niet Down had, want ik hou van die oprechtheid. Ze zeggen alles en ik heb dat ook. Dat schept een band op de een of andere manier.”

Negatieve reacties

Er wordt op social media erg negatief gereageerd op Gordons talkshowoptreden. “Ik maar denken dat Gordon geëmigreerd was naar Dubai, heb hem nog nooit zoveel op tv gezien als nu”, zegt Teun.

Fiona: “Gordon hield het niet meer. Hij moest even zijn eigen stem horen. Helaas moesten wij het ook horen.”

En Silvia: “Eindelijk een beschaafd gesprek met politici, moeten ze plaatsmaken voor Gordon… Zo jammer!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon is speciaal voor dit talkshowoptreden van Dubai naar Nederland gevlogen. Is dat al die milieuvervuiling waard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen