Lil’ Kleine was vlak voor roofoverval nog aan het pochen met horloge

Lil’ Kleine is gisterenavond na een feestje op brute wijze beroofd van zijn peperdure horloge. Vlak daarvoor was de rapper op sociale media nog flink aan het opscheppen met het klokje.

Lil' Kleine © Instagram

Lil’ Kleine was gisterenavond aanwezig bij een album-release party van dj Jack Shirak. Na het verlaten van het feest in Rotterdam, zo rond 23.30 uur, werd Lil’ Kleine beroofd. Het online roddelkanaal Juice Channel had een paar uur later de primeur en vanochtend werd het nieuws groot gebracht door RTL Boulevard, dat aanwezig was op het feest.

Bebloed gezicht

Wat is er volgens Boulevard gebeurd? “Net buiten de deur werd hij echter opgewacht door drie personen en volgens een omstander met een pistool hard op zijn hoofd geslagen. Een van de daders rukte vervolgens zijn horloge van zijn pols. Volgens de omstander werd Jorik onder schot gehouden en daarna met het pistool geslagen.”

Er waren op het feest veel BN’ers aanwezig, zoals Monica Geuze, Ronnie Flex en Bilal Wahib. “De politie arriveerde al snel met veel mankracht, waarna iedereen het pand mocht verlaten. Lil’ Kleine zelf wachtte al die tijd buiten, met bebloed gezicht, maar leek ondanks het heftige incident niet echt van slag te zijn.”

Pochen met horloge

De hele avond door werden er op sociale media veel beelden gedeeld van het feestje. Op één van de filmpjes is te zien hoe Lil’ Kleine en een andere rapjongen aan het opscheppen zijn met hun peperdure horloges. Lachend kijkt Lil’ Kleine de camera in, waarna hij zijn horloge voor de cameralens houdt.

Om welk horloge het precies gaat is niet duidelijk, maar het is er een van Patek Philippe. Showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer denkt dat het om dit model ter waarde van 174.000 euro gaat. “Gelukkig wel gratis verzending.”

Onverstandig

Juice Channel, dat dus de primeur had van de roofoverval, vindt het onverstandig dat Lil’ Kleine zo aan het pochen was. Mogelijk hebben de overvallers mee zitten kijken op sociale media, waarna ze besloten om hem op te gaan wachten na het feestje. “Bij nader inzien zijn zulke filmpjes posten dus niet zo slim.”

Hoe het nu met de rapper gaat, is niet bekend. Het is ook niet bekend of hij verzekerd was.

Patser

De roofoverval op Lil’ Kleine levert gemengde reacties op. “Eindelijk! Ik zát erop te wachten tot hij een keer aan de beurt was. Patser”, zegt ene Pris. En Palm vindt het gewoon heel erg dom: “Showen plus locatie weggeven is vragen om problemen tegenwoordig.”

Anderen vinden dat Lil’ Kleine gewoon probleemloos moet kunnen pochen met zijn extreem dure luxegoederen. “Wat doet het er toe of hij er mee showt of niet… Die jongen werkt hard voor zijn centen en is trots op wat hij heeft bereikt. Feit is dat je met je poten van mensen hun bezittingen afblijft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lil' Kleine schept op met zijn megadure horloge. Een lokroep voor criminelen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen