Gordon klaar met ongevaccineerden: ‘Jullie helpen economie naar klote’

Gordon haalt vanuit zijn nieuwe woonplaats Dubai keihard uit naar alle ongevaccineerde mensen in Nederland. Die helpen volgens hem de economie ‘naar de klote’. “Ik ben klaar met die mensen!”

Gordon © RTL Boulevard

De ongevaccineerde mensen in Nederland worden steeds verder in de hoek gedreven. Niet alleen dreigt de 2G-maatregel, maar ook neemt het onbegrip voor deze groep mensen enorm toe. Er zijn ook een aantal BN’ers die zich actief uitspreken tegen mensen die geen coronavaccinatie hebben, waaronder Johan Derksen en nu ook Gordon.

Naar de klote

Gordon maakt er geen geheim van dat hij walgt van mensen die niet gevaccineerd zijn. Hij heeft er belang bij dat er een einde komt aan alle vrijheidsbeperkende maatregelen, omdat hij een aantal horecazaken heeft.

De SBS 6-ster laat in een Instagram-bericht weten: “In de UAE (waar Dubai onder valt, red.) zijn er minder dan 75 besmettingen per dag. In Nederland helpen 15 procent of meer dwazen de economie naar de klote! Ik ben klaar met die mensen!”

‘Neem die injectie!’

Het verplicht vaccineren van mensen werkt volgens Gordon. “Hier moet je gevaccineerd zijn en kijk het resultaat! Stop met dit bange beleid en armetierige gedrag jegens een groep vaccinatie-tegenstanders!”

Woede overheerst bij Gordon. “Neem die injectie g*dverdomme, dan zijn we er met een maand van af! Overigens groetjes van Toto!”

Insta-post

Gordon heeft zijn bericht na vijftien minuten verwijderd, maar FawryNotSawry publiceerde hem alsnog:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Gordon zich mengt in het coronadebat?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen