Jack Spijkerman stopt met swipen: ‘Vuile hufter genoemd op Tinder’

Jack Spijkerman is niet meer te vinden op de datingapp Tinder nadat hij door een potentiële bedpartner is uitgescholden. “Ze noemde mij een vuile hufter”, aldus de Kopspijkers-ster.

Jack Spijkerman © SBS 6

Na achttien jaar werd Jack Spijkerman in 2007 verlaten door zijn Jennemiek, volgens De Telegraaf omdat hij zich ’thuis steeds onhebbelijker gedroeg’. De spanningen zouden zijn ontstaan na zijn mislukte overstap naar Talpa. Hij zou niet kunnen leven met de ingestorte kijkcijfers. “Jack kon daar slecht tegen.”

Vuile hufter

Nog altijd is Jack single. Heeft hij wel eens overwogen om te gaan tinderen? “Jawel, ik heb het wel gedaan. Ik heb weleens op Tinder gezeten. Ja. Ten eerste zeggen ze dan: ‘Wat gek, een bekende Nederlander.’ Dan zeg ik: ‘In de kroeg ben ik toch ook bekend? Wat maakt het uit?’”, zei hij gisteren in de talkshow HLF8.

Gastheer Johnny de Mol: “Ja, maar dan zie je dat jij het bent.”

Jack: “Er heeft ooit in een roddelblad gestaan dat ik het niet ben. Dan heb je contact met iemand die na een dag zegt: ‘Vuile hufter, je bent het helemaal niet.’ Toen dacht ik: nou, laat maar.”

Merkwaardig verhaal

Dat is een merkwaardig verhaal van Jack. In het Story-artikel waar hij op doelt, ‘Wie verleidt vrouwen uit naam van Jack Spijkerman?’ uit 2018, kwam hij namelijk zelf óók aan het woord.

Jack ontkende destijds in dat artikel op Tinder te zitten: “Ik ben het in elk geval niet. Het zal dus wel een fake-account zijn. En dat is niet voor het eerst. Kijk maar eens op Facebook. Daar zijn verschillende nepprofielen onder mijn naam actief. Maar wat doe je ertegen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat zou u doen als u Jack Spijkerman tegenkomt op Tinder?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen