Foto Jack Spijkerman misbruikt op Tinder

Er is iemand actief op Tinder die de foto van Jack Spijkerman misbruikt in de hoop vrouwen te verleiden. Dat bevestigt de presentator in gesprek met weekblad Story. De 69-jarige Spijkerman is zelf niet actief op het datingplatform. “Ik ben het in elk geval niet. Het zal dus wel een fake-account zijn. En dat is niet voor het eerst. Kijk maar eens op Facebook. Daar zijn verschillende nepprofielen onder mijn naam actief. Maar wat doe je ertegen?“, zegt de voormalig televisiester, bekend van Kopspijkers.

Weekblad Story zegt ook geen aanwijzingen te hebben dat Spijkerman actief aan het daten is. “Na de scheiding van zijn echtgenote Jennemiek zag niemand Jack Spijkerman meer aan de arm van een vrouw.”

Een jaar geleden zei Spijkerman erover: “Ik ben nog steeds vrijgezel. Vrijheid blijheid. Dat voel ik niet alleen als een gepensioneerde man, maar ook in mijn privéleven. Ik voel me een gelukkig man. In alle opzichten.

Na achttien jaar werd Spijkerman in 2007 verlaten door zijn Jennemiek, volgens De Telegraaf omdat hij zich ’thuis steeds onhebbelijker gedroeg’. De spanningen zouden zijn ontstaan na zijn mislukte overstap naar Talpa.

Jennemiek zei destijds in de krant dat Spijkerman slecht kon leven met zijn lage kijkcijfers bij Talpa: “Jack kon daar slecht tegen. Bovendien maakte hij in een poging zijn publiek terug te winnen extreem lange dagen.

Het Story-artikel Wie verleidt vrouwen uit naam van Jack Spijkerman? kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen