‘Woeste Erica Terpstra misdraagt zich bij talkshow Humberto Tan’

Erica Terpstra heeft zich zondagavond behoorlijk misdragen achter de schermen van de talkshow Humberto, zegt Dennis Schouten. “Ze was aan het schelden, vloeken en boos aan het doen.”

Erica Terpstra en Dennis Schouten © RTL

Waar Dennis Schouten te gast was in de talkshow van Humberto Tan om te praten over zijn vertrek uit Expeditie Robinson, was Erica Terpstra van de partij om te vertellen over de revalidatie van haar enkeloperatie. De VVD’er zat vanwege die operatie in een rolstoel aan tafel en daar was backstage behoorlijk wat om te doen, aldus Dennis.

‘Chagrijnig wijf!’

Erica was zich echt aan het misdragen, vertelt Dennis in zijn programma RoddelPraat. “Erica komt op een gegeven moment in een rolstoel die studio ingerold. En chagrijnig dat dat wijf is! Nou echt, ik ken haar dus nog van de tijd dat ik met mijn oma naar MAX keek. Dan ging ze op reis en deed ze leuk met gekke mensen in ieder Chinees land het liefst.”

Leuk voor de camera, maar vreselijk in het echt, meent Dennis. “Ze was boos, jongen. Van: ‘Ik wil nu op dat plateau!’ En ze was boos, ze was tegen iedereen aan het schelden, vloeken en boos aan het doen. Ik denk: nou, wat een onaardig mens. Ook naar mij heel boos en overal met die rolstoel.”

‘Wat ben jij nep’

Om aan de talkshowtafel te zitten, moeten gasten een plateau op stappen. Dat is met een rolstoel natuurlijk iets lastiger. “Ze zei: ‘Als ik nou niet met die rolstoel op het plateau wordt getild…’ Er waren drie mensen die die rolstoel tilden en ze kwam niet op dat plateau. Je zag Humberto kijken voor die uitzending van: waar ben ik aan begonnen?”

“Eindelijk zat die vrouw met haar rolstoel op dat plateau, maar boos op iedereen! Dan gaat de camera aan en zegt ze: ‘Nouuuu, ik vind jullie zooo goed!’ Ik denk: wat ben jij nep. Maar goed, dat is Erica.”

‘Alleen maar boos’

Jan Roos kijkt er niet van op. Hij wijst erop dat Erica een boegbeeld is van de door hem zo gehate VVD. “Maar goed, dat is ook een oud-VVD-politica en die naaien altijd de boel bij elkaar.”

Hoe was Erica na afloop van de uitzending? “Toen de camera uitging deed ze weer boos. Alleen maar boos.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen