Relatiebreuk Art Rooijakkers groot nieuws: ‘Hij zit in midlifecrisis’

Art Rooijakkers (44) zorgt vandaag voor groot showbizznieuws: na bijna twintig jaar heeft hij namelijk de relatie met zijn vriendin Andrea verbroken. Volgens de Weekend zit hij in een midlifecrisis.

Art Rooijakkers © RTL

De Weekend heeft met het nieuws over Art Rooijakkers’ relatiebreuk een mooie primeur te pakken. Het tijdschrift van Bart Ettekoven heeft het deze week groot op de cover staan en alle showmedia pakken ermee uit. Het management van de RTL 4-presentator heeft het nieuws inmiddels bevestigd.

Pijnlijke liefdesbreuk

Art vraagt de media om zich gedeisd te houden. “Hoewel enorm verdrietig, zijn Art en Andrea in goede harmonie uit elkaar gegaan en richten zich nu vooral als trotse ouders op de opvoeding van hun dochters. Met het oog op hun privacy en die van hun dochters vragen ze de media om respectvol met deze situatie om te gaan.”

Het stel werd in april 2017 ouders van een tweeling: Puk en Keesje. De Weekend spreekt dan ook van een ‘pijnlijke liefdesbreuk’. “Ze leven in het diepste geheim gescheiden van elkaar.”

Bijzonder wrang

Weekend-baas Bart Ettekoven wijst erop dat Art juist deze zomer Cupido aan het spelen is op RTL 4. Hij is immers de presentator van het zomerse programma B&B Vol Liefde. “Het moet voor de blonde presentator wrang zijn om de verhalen van zijn hoofdpersonen over vlinders in hun buik aan te moeten horen”, zegt hij.

Bart kreeg het nieuws te horen van een ingewijde. Die ingewijde vertelt in het blad dat Art en Andrea nu al een tijdje gescheiden wonen: “Andrea heeft altijd haar huis in Amsterdam aangehouden. Dat is nu een geluk bij een ongeluk, want ze kon op die manier terug naar een voor haar vertrouwde plek. Het is intens verdrietig.”

Midlifecrisis

De oorzaak van de breuk is volgens Bart een midlifecrisis. “Volgens insiders is Art opnieuw in een soort midlifecrisis beland. Enkele jaren vóór de geboorte van de tweeling had Art ook al zijn twijfels gehad bij de relatie. Rond 2012, het stel was toen een slordige acht jaar bij elkaar, leek de koek op te zijn.”

Uiteindelijk kwamen ze tijdens een lange reis weer nader tot elkaar, maar dat hielp slechts tijdelijk. Niet veel later werd Art namelijk depri. “Voor mijn gevoel was ik al die jaren vooral bezig geweest met wat mijn collega’s of de kijkers van mij vonden. Ik had echt wel een crisis depressievig, huilen, de lichtkant niet meer zien”, zei hij destijds.

Weekend

Het hele verhaal over Art Rooijakkers en zijn relatiebreuk leest u in de nieuwste Weekend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Art Rooijakkers bij de tien beste presentatoren van RTL hoort?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen