Gordon neemt Down-stokje over van Johnny de Mol: ‘Fantastisch’

SBS 6 zet niet Johnny de Mol, maar Gordon op de presentatie van het nieuwe tv-programma Down the Road. Normaal gesproken presenteert Johnny altijd programma’s over mensen met Down.

Gordon © Instagram

Down the Road is een Vlaams programma waarin de presentator van dienst op roadtrip gaat met zes jongeren met het syndroom van Down. Ze bezoeken diverse landen, waar ze nieuwe dingen ontdekken. Er komt nu ook een Nederlandse versie en verrassend genoeg niet met Johnny de Mol, die normaal gesproken op dit soort dingen gezet wordt.

Fantastisch

SBS 6 heeft nu gekozen voor zijn geplaagde presentator Gordon. “Ja, geweldig: ik mag het fantastische programma Down the Road presenteren, waarin ik met zes mensen met het Down-syndroom op reis ga”, laat de entertainer weten op Instagram.

Gordon heeft er ontzettend veel zin in. “Ik heb natuurlijk ook de Belgische versie kunnen kijken en ja, ik ben zeer vereerd, dus binnenkort bij SBS het fantastische programma Down the Road met ondergetekende.”

Dubai

De aankondiging van Gordon op Instagram doet hij vanuit zijn tuin in Blaricum. Dat duidt erop dat hij nog steeds niet naar Dubai is gevlogen. Hij beweerde daarnaartoe te emigreren, al vragen critici zich af hoe serieus we dat moeten nemen.

Mocht Gordon wél naar Dubai verhuizen, dan hebben de bezoekers van Mediacourant daar in elk geval niet zoveel moeite mee. Maar liefst 89 procent geeft aan Gordon niet te zullen missen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon volgt Johnny de Mol op als presentator van een Down-programma. Top of flop?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen