Chantal ‘Wenkie’ Huf belde krijsend naar Married At First Sight

Chantal Huff, bekend van de RTL 4-hit Married At First Sight, lag na de uitzendingen op televisie huilend in bed vanwege de kritiek op social media. Ze belde dan ‘krijsend’ met de producent.

Chantal Huf © RTL

Het is anno 2021 voor iedereen volstrekt duidelijk dat je wordt becommentarieerd op social media als je op televisie verschijnt. Toch schrok Chantal Huf enorm van de reacties op haar deelname aan de tv-show Married At First Sight. “Ik werd Wenkie genoemd omdat mijn wenkbrauwen donker waren aangezet”, vertelt ze vandaag in het AD.

Krijsend aan de lijn

Chantal deed naar eigen zeggen ‘in alle onschuld’ mee. “Maar ik werd in een klap publiek bezit, omdat ik zo’n flapuit ben. Mensen oordeelden over mij op basis van al dan niet geknipte beelden. Ze kénnen mij niet echt.”

Volgens de krant lag ze huilend in bed en belde ze de producent ‘krijsend’ op. “‘Ik word kapot gemaakt’, zei ik, maar het was natuurlijk al uitgezonden. Ik kon psychische hulp krijgen, maar daar moest ik best wel aan trekken en dat wilde ik niet.”

‘Je bent een topper!’

Wie heeft haar er doorheen getrokken? “Mijn familie en vrienden hebben me er doorheen getrokken. ‘Wij weten wel beter, wij kennen je, je bent een topper’. Ik kan het nu van me af laten glijden.”

Toch heeft die kritiek Chantal wel veranderd. “Het erge is: mijn haren zijn donkerder, mijn wenkbrauwen zijn lichter. Ik heb mezelf laten ‘vervagen’ omdat mensen er een mening over hadden en ik me dat aantrok. Terwijl ik dat witblonde haar en die zwarte wenkbrauwen mooi vond.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Tv-kandidaten die kritiek krijgen op social media. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen