Patricia Paay blikt nog één keer terug op omstreden filmpje

Patricia Paay blikt in een uitgebreid interview met de Vrouw nog één keer terug op het omstreden privéfilmpje, waar ze in 2017 bijna aan onderdoor ging. Het is voor haar echt een gesloten boek.

Patricia Paay © SBS 6

Het is vier jaar geleden dat een zeer intiem filmpje van televisiediva Patricia Paay landelijk nieuws werd. Ze schaamde zich zó erg voor de verspreide beelden, dat ze lange tijd in de anonimiteit verdween. Eigenlijk is ze nooit meer echt de oude geworden; het heeft haar flink timide gemaakt. Toch ziet ze het wel als een gesloten boek.

Gesloten boek

De weekendbijlage Vrouw confronteert Patricia nog één keer met de pijnlijke gebeurtenissen in 2017, dat voor haar een dramatisch jaar was. “Afgelopen jaar werden ook de mensen veroordeeld die in 2017 jouw privéfilmpje hadden gelekt. Hoe voelt het om dat af te sluiten?”

Daarop antwoordt Patricia: “Eigenlijk had ik het al afgesloten. Een tijdlang heb ik het er enorm zwaar mee gehad, maar gelukkig vergeten mensen zoiets op een gegeven moment ook weer. Nu vindt iedereen me eigenlijk wel stoer, geloof ik.”

Woorden vuilmaken

Het is voor Patricia een verschrikkelijke tijd geweest. Wel heeft ze het idee dat er door haar uitgelekte filmpje iets is veranderd. “Ik hoop dat niemand hoeft mee te maken wat ik heb meegemaakt en ik denk dat het hele circus rondom die video daar een positieve rol in heeft gespeeld. De regels en wetten zijn sindsdien aangescherpt.”

Heeft ze er verder nog iets over te zeggen “Verder wil ik er geen woorden meer aan vuil maken, ik heb er genoeg onder geleden.”

Vrouw

Een uitgebreid interview met Patricia Paay, waarin ze ook vertelt waarom ze tegenwoordig zo actief is op Instagram, kunt u lezen op de website van Vrouw.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het schandalig dat Patricia Paay's filmpje zo breed is uitgemeten in de pers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen