Frank Jansen wil aan de slag als deskundige in RTL Boulevard

Frank Jansen zet alles op alles om zijn televisiebaan te behouden na het uit elkaar vallen van zijn tv-duoschap met ex-partner Rogier Smit. Hij ziet een baantje bij RTL Boulevard wel zitten.

Frank Jansen © RTL

Het lijkt erop dat Frank Jansen (75) helemaal in shock is dat zijn tv-roem in rook op dreigt te gaan door het wangedrag van zijn ietwat enge en hysterische ex-partner Rogier Smit (46). Hij is plotseling druk bezig om in het openbaar te solliciteren naar allerlei tv-klussen die hij nog wél zou kunnen doen voor RTL 4.

Frank wil in Boulevard

Waar hij van de week al op het Hai Society-plekje van Jaïr Ferwerda aasde, spreekt hij nu nóg meer ambities uit. “Hij zou ook openstaan voor een rol als deskundige bij RTL Boulevard”, meldt het AD op basis van gesprekken met ingewijden.

Het lijkt er volgens het AD sterk op dat het plan van Frank wel eens zou kunnen gaan slagen. “Inmiddels heeft Frank al draaidagen gepland staan zonder Rogier. Hij is in elk geval dit najaar te zien in Ranking the stars.”

Paleis voor een Prikkie

En hoe moet het dan verder met Paleis voor een Prikkie, dat Frank samen presenteerde met Rogier? “Hij mikt op een comeback van hun succesformule Paleis voor een prikkie, maar dan met een andere BN’er aan zijn zijde.”

Producent Vincent TV Producties, ook het bedrijf achter Chateau Meiland, ziet een terugkeer van Paleis voor een Prikkie met Frank wel zitten, aldus de krant.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen