Johnny de Mol krijgt dagelijkse talkshow van zijn vader: HLF8

Flink boffen voor Johnny de Mol: hij krijgt definitief een dagelijkse talkshow van zijn vader. Het programma heet HLF8 en zal dagelijks te zien zijn om half acht, op het tijdstip van Frank Visser.

Johnny de Mol © William Rutten

Het was eigenlijk al een tijdje bekend dat Johnny de Mol een dagelijkse talkshow zou krijgen, maar op deze zonnige zaterdagmiddag is het dan eindelijk bevestigd door SBS 6. Het programma heet HLF8 en zal elke werkdag, dus van maandag tot en met vrijdag, om 19.30 uur te zien zijn op de zender van zijn vader John de Mol.

HLF8 om half acht

Een woordvoerder van het familiebedrijf laat weten: “Het klopt dat Johnny een dagelijkse liveshow op SBS 6 gaat presenteren onder de naam HLF8. We nodigen iedereen hierbij alvast van harte uit om vanaf maandag 6 september elke werkdag om 19.30 uur af te stemmen op het programma.”

Het programma zal worden geproduceerd door TVBV, het televisiebedrijf van Jeroen Pauw. Hij produceert ook Op1, de dagelijkse talkshow van NPO 1 die momenteel in opspraak is vanwege politieke inmenging. “Meer details over Johnny’s show worden op een later moment bekendgemaakt.”

Concurrent van M

Het is de zoveelste poging van SBS 6 om met serieuze, actuele content te scoren. Het mislukte recentelijk jammer met De 5 Uur Show en nu wordt een echte SBS-klassieker, de Frank Visser-show, verschoven om de zoon van de baas te pleasen met een programma in hetzelfde genre. Het lijkt een behoorlijke misstap.

De talkshow van Johnny gaat het onder meer opnemen tegen Khalid & Sophie en M, de talkshows die elkaar afwisselen in de vooravond van NPO 1. Die programma’s zitten net als Johnny behoorlijk in de politiek correcte hoek, terwijl De 5 Uur Show heeft bewezen dat de SBS-kijker daar écht niet op zit te wachten.

Kijkcijferflop

Het meest waarschijnlijk is dan ook dat het programma van Johnny genadeloos gaat floppen, al zal hij van zijn vader in elk geval het hele seizoen de tijd krijgen om zich te bewijzen. Als hij na een maand van de buis wordt gehaald, zou dat immers behoorlijk wat gezichtsverlies opleveren voor Johnny.

Overigens loopt er momenteel nog steeds een rechtszaak tegen Johnny in verband met de vermeende mishandeling van zijn ex-vriendin Shima Kaes. Zij beschuldigt hem van poging tot doodslag.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoeveel kijkers gaat de dagelijkse talkshow van Johnny de Mol scoren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen