Miss Montreal verkoopt bij Humberto 1.500 kaarten in vijf minuten

Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal, kwam er gisteren weer eens achter hoe goed een tv-optreden is voor de kaartverkoop. Ze heeft tijdens haar optreden in Humberto flink gecasht.

Sanne Hans, Miss Montreal © RTL

Sanne Hans zat aan de talkshowtafel van Humberto Tan om haar Ahoy-concerten in maart 2022 te promoten. En dat is goed gelukt. “Wel leuk… Als je dan toch een tv promo mag doen… Dat je in 5 minuten meer dan 1500 kaarten verkoopt”, laat ze vanochtend weten op Instagram.

Over de helft

Het gaat dankzij haar optreden bij Humberto enorm hard met de kaartverkoop. “Er zijn dus echt nog maar een paar kaarten, want we zaten al over de helft”, zegt ze. De reguliere tickets kosten een kleine 40 euro.

De reden dat Sanne gaat optreden in Ahoy, is het 15-jarig jubileum van haar act Miss Montreal. Ze vindt het hoog tijd om weer op te treden en haar grote hit Door De Wind te laten horen. “Die heb ik nu welgeteld één keer live gedaan voor het publiek”, vertelde ze gisteren bij Humberto.

Bang vergeten te worden

Sanne is blij dat het publiek haar niet vergeten is. “Ik zei altijd nog tot aan vijf jaar geleden: ‘Ik weet niet of ik nog wel blijf en of men mij vergeet.’ Dan heb je corona, dan doe je niets meer en dan ben je toch ook wel opnieuw een beetje bang van: zouden ze echt nog wel die liefde hebben voor mij, die ze dan toen hadden? Omdat je niet meer speelt live.”

Inmiddels zijn de zorgen weer een beetje gaan liggen. “Ik maak me niet meer druk.”

Fragment

Sanne zong bij Humberto haar nieuwe liedje:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen