Patty Brard heeft begrip voor keihard vreemdgaan Marco Borsato

Patty Brard begrijpt heel goed dat Marco Borsato zijn Leontine keihard heeft bedrogen. Op een gegeven moment raak je in een relatie nou eenmaal een beetje verveeld, aldus de 66-jarige tv-diva.

Patty Brard © SBS 6

Het is volgens Patty Brard onterecht dat Marco Borsato het hele land over zich heen kreeg, toen zijn imago als keurige familieman een keiharde leugen bleek. Het is volgens haar heel natuurlijk dat hij wat anders wilde proberen. “Zeker als je wat ouder wordt, weet je dat je de beroemde seven-year itch krijgt”, vertelt ze in de nieuwste Shownieuws.

Nieuw lampje proberen

Marco heeft niets onmenselijks gedaan, vindt Patty. “Na zeven jaar gaat de verveling een beetje toetreden en hang je ook niet meer met elkaar in de lampen, laat ik het zo noemen. Na verloop van tijd ga je misschien eens een nieuw lampje proberen en dat heeft Marco zeker wel gedaan.”

En stiekem is Marco niet de enige, denkt de tv-diva. “Ik geloof dat Leontine hier en daar ook wel een schoudertje heeft geprobeerd om op uit te huilen. Maar als dan toch blijkt dat je echt iets hebt wat unbreakable is, dat vind ik dan toch wel heel erg mooi.”

Liefdesbiecht

Patty vindt het heerlijk dat Marco en Leontine elkaar weer hebben gevonden en dat zo enorm uitdragen op Instagram. “Van Marco en Leontine hebben we natuurlijk vele malen uitgesproken dat we hoopten dat het nog een keer goed kwam, tenminste ik.”

Privé-baas Evert Santegoeds: “Dan heeft die liefdesbiecht in maart toch wel positief uitgepakt voor hem. Iedereen kon hem een jankerd vinden, maar als dit het resultaat is, dan heeft hij zijn doel toch bereikt?”

Marco’s vacuüm

Evert doelt op het interview dat Marco gaf aan Linda de Mol, waarin hij volledig in de slachtofferrol kroop. De kijkers thuis moesten vooral lachen toen hij vertelde dat hij in een ‘intimiteitsvacuüm’ zat. En daardoor moest Marco dus zo keihard vreemdgaan.

Patty: “Ik denk werkelijk dat het liefdesvacuüm waar iedereen zo om moest lachen iets is wat gewoon gebeurt. Liefde begint bij verliefdheid, dan lig je zeven jaar in de lampen met elkaar en daarna moet je het echt met andere dingen gaan doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het is volgens Patty Brard heel gewoon om af en toe 'een nieuw lampje te proberen'. Wat vindt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen