Frank Jansen wil verder zónder Rogier, aast op plekje Jaïr Ferwerda

Frank Jansen baalt dat er een abrupt einde is gekomen aan zijn tv-carrière. Hij wil eventueel ook solo verder, dus zónder zijn hysterische ex Rogier Smit. “Wat Jaïr Ferwerda doet, kan ik beter.”

Frank Jansen © William Rutten

Vlak na hun overstap van SBS 6 naar RTL 4, kreeg het getrouwde tv-duo Frank Jansen en Rogier Smit bonje met elkaar. Ze belandden in een ordinaire mediaruzie, waarna een scheiding volgde. De zenderleiding van RTL heeft nu besloten om geen programma’s meer te maken met het tweetal, omdat de chemie is uitgewerkt. En dat terwijl hun contract gewoon doorloopt.

Frank wil solo

Tv-kenner Rob Goossens heeft gebeld met Frank en die wil eventueel ook solo verder, vertelde hij gisteren in RTL Boulevard. “Na enig aandringen wilde Frank wel zeggen dat hij inderdaad niet verwacht dat ze nog met z’n tweeën programma’s gaan maken. Frank hoopt wel dat hij in zijn eentje nog iets kan gaan maken of een ander duo kan vormen.”

Wat voor programma wil hij dan? “Frank ziet kansen te over voor zichzelf, want hij heeft zondag bijvoorbeeld naar Hai Society met Jaïr Ferwerda zitten kijken en hij zegt dan: ‘Ik ken Saint-Tropez beter dan Jaïr en ik zou het tien keer zo goed hebben gepresenteerd.'”

Eigen Huis & Tuin

Een andere mogelijkheid is Eigen Huis & Tuin, oppert Rob. “Ik denk dat Frank ook hartstikke leuk zou zijn in Eigen Huis & Tuin om maar wat te noemen, dus wat dat betreft: er zijn mogelijkheden. Maar het is wel RTL die de knoop moet doorhakken.”

En Rogier dan? “Rogier is dragqueen in zijn vrije tijd. Dan kun je hem nog in Drag Race Holland zetten om iets terug te verdienen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ziet u Frank Jansen graag zónder Rogier Smit terug op televisie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen