‘Herman van der Zandt heel onaardig in het echt, zegt niet eens gedag’

Radio Veronica-ster Niels van Baarlen is behoorlijk teleurgesteld in Herman van der Zandt, de journaallezer die beroemd werd als Herman de Schermman. “Hij zei me niet eens gedag terug.”

Niels van Baarlen en Herman van der Zandt © Radio Veronica, NOS

Niels van Baarlen, de sidekick van Wilfred Genee en tot voor kort ook interim-zenderbaas van Radio Veronica, vond Herman van der Zandt altijd overkomen als een toffe peer. Dat is na afgelopen weekend wel anders: Niels voelt zich namelijk enorm gedist door de presentator van Met Het Mes Op Tafel.

‘Hij zei niets terug!’

Het gebeurde allemaal op het water, vertelt Niels in het programma Veronica Inside. “Heel gek. Ik was vrijdagavond aan het varen en toen kwam ik Herman de Schermman tegen in zijn boot dus ik zeg: ‘Hé, dag, Herman!’ Hij zat met een kind. En hij zegt gewoon niets terug. Dat vond ik zó gek!

Wilfred vindt dat merkwaardig gedrag van Herman. “Dat is wel apart”, zegt hij.

Wilfred doet het anders

Zelf gaat Wilfred nooit op die manier met mensen om. “Vanochtend moest ik met mijn kinderen even naar de tandarts toe, maar mijn parkeerapp op mijn telefoon deed het niet, dus ik haalde een kaartje. Toen stonden er een paar mensen over voetbal te praten en die zeiden: ‘Wilfred, wat vond jij van de wedstrijd?’ Dan sta je gewoon ineens vijf minuten met mensen te praten die je helemaal niet kent. Heel aardige gasten.”

Niels: “Ja, dan ga je toch niet zeggen van: ‘Hé, flikker op, daar heb ik geen zin in.'”

‘Zó gek!’

Wilfred: “Nee, je lult toch gewoon even mee met iedereen?”

Niels kan er maar niet over uit. “Ik vond het zo gek…”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Niels van Baarlen voorbarig is met zijn conclusie over Herman van der Zandt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen