‘Nieuwe vriend Bridget Maasland is armoedzaaier: 3.500 per maand’

De nieuwe liefde van Bridget Maasland wordt in de bladen neergezet als een vastgoedmagnaat, maar in werkelijkheid is hij volgens Shownieuws gewoon een modale armoedzaaier. “3.500 per maand!”

Bridget Maasland © Instagram

Kayleigh van den Hout, het aanstormde talent van Shownieuws, vindt het heel geestig dat de nieuwe Bridget-lover Christian P. Henry wordt neergezet als een soort baksteenmiljonair. Zij heeft van een vriendin vernomen dat hij een heel alledaags baantje heeft en daar een modaal salaris voor krijgt, vertelt ze in de podcast van Shownieuws.

Gewone baan

Het is dus onzin dat Bridget Maasland voor een rijke man is gevallen, legt Kayleigh uit. “Ik moet toch lachen om die nieuwe liefde. Overal in de media wordt hij genoemd als vastgoedinvesteerder en de nieuwe vastgoedman. Hij wordt neergezet als een of andere hele rijke gozer…”

“Nou, ik heb even nieuws voor je: ik ken toevallig een vriendin die bij hetzelfde bedrijf werkt en hij werkt gewoon voor een bedrijf dat vastgoed heeft. Hij werkt daar als consultant en beheert gewoon winkelpanden. Winkeliers bellen hem als er iets is met het pand en dat lost hij op.”

Modaal inkomen

Het gaat hier volgens Kayleigh niet om een miljonair. “Deze man heeft denk ik gewoon een modaal inkomen en verdient denk ik gemiddeld 3.500 euro per maand. Zijn vader, begreep ik, heeft wél centjes. Hij heeft zelf wat vastgoed, dus indirect zal de beste man best wat geld hebben, maar nu er in alle bladen wordt gesuggereerd dat het een vastgoedinvesteerder en vastgoedman is… Nee.”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Dat heeft de media zelf een beetje opgeklopt, want volgens mij interesseert het haar nooit. Als je naar haar exen kijkt, dan zit er ook niet echt een lijn in.”

Kayleigh: “Ze kan ook heel goed haar eigen broek op houden.”

Podcast

De Shownieuws-podcast kunt u onderstaand beluisteren:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen