Gênante tv: Patty Brard weet helemaal níets in Linda de Mol-quiz

Patty Brard is onlangs behoorlijk door het ijs gezakt tijdens de opnames van een quiz van Linda de Mol. Ze heeft buitengewoon slecht gepresteerd in het programma. “Ik wist niets.”

Patty Brard en Linda de Mol © William Rutten, Cornelie Tollens

Nu al vreest Patty voor de uitzending op televisie. Ze schaamt zich rot voor hoe slecht ze heeft gepresteerd tijdens de opnames en dekt zich behoorlijk in. “Ik kom nog in een aflevering van Linda de Mol langs waarvan je echt denkt: Patty Brard ga terug naar school”, aldus de 66-jarige presentatrice.

Patty weet niet veel

Wat is er precies misgegaan? La Brard in de podcast van Shownieuws: “Ik presteer gewoon heel slecht onder druk. Als ik een klok hoor tikken, dan ben je mij kwijt en dan sla ik helemaal dicht.”

Patty heeft er een soort trauma van opgelopen. Toen ze onlangs gevraagd werd voor de nieuwe SBS 6-quiz The Wheel van Rob Kemps, zei ze dan ook direct nee. “Ik had nee gezegd, omdat ik net bij Linda de Mol was geweest met Weet Ik Veel. Nou, ik wist zeker niet veel.”

Nee tegen The Wheel

The Wheel is niet iets waar Patty veel zin in heeft. “Ze zoeken BN’ers die dan expert zijn op een bepaald gebied. Nou hebben ze me meteen een verkeerd beeld gegeven van wat die BN’er dan moet doen, want ze hebben gezegd: ‘Jij zou bijvoorbeeld expert kunnen zijn op het gebied van meisjesgroepen.’ Daar heb ik helemaal geen zin in.”

Patty weet daar niet genoeg van. “Ik vind de Dolly Dots leuk, Ademnood leuk en Luv leuk, maar voor de rest… Bij de Sugababes ben je me al kwijt, want ik weet niet hoe die wijven heten. Dus ik dacht: weet je, laat ik mezelf niet pijnigen.”

Rob haalt Patty over

Het is Rob uiteindelijk gelukt om Patty over te halen. “Bij The Wheel heb je alleen een adviserende functie”, zegt hij.

Zij daarop: “Oké, ik ben om, ik ga meedoen schat. Oké, schat. Als ik advies zou geven, dan zou ik mij niet nemen, maar ik kom toch. Ik trek mijn mooiste jurk aan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard weet niks in de quiz van Linda de Mol. Was het de tijdsdruk of is het een smoesje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen