Domien Verschuuren poept graag op zijn werk: ‘Heb er ook gesjord’

Domien Verschuuren heeft er geen enkele moeite mee om te poepen in het Qmusic-gebouw. Sterker nog: hij heeft vroeger ook wel eens aan zijn liefdeswortel getrokken terwijl hij op zijn werk was.

Domien Verschuuren © YouTube

Qmusic-dj Domien doet zijn onthulling in het programma De Doofpot op het YouTube-kanaal van de zender. Hierin moeten vier dj’s raden wie bij welke ontboezeming hoort. Op een gegeven moment ging het erover wie van de heren wel eens heeft getrokken op kantoor. Dat bleek dus Domien te zijn.

Trekken op het werk

Het ging eerst over poepen op het werk. “Dat vind ik echt zo lekker. Dat vind ik het enige voordeel aan corona nu dat er wat minder mensen zijn”, aldus Domien. Vindt hij het niet prettiger op zijn eigen wc, thuis? “Mijn eigen wc is hierboven bij Q, dat vind ik heerlijk.”

Domien, die beaamt een ‘hitsige jongen’ te zijn, onthult even later dat hij dus ook wel eens heeft lopen sjorren op kantoor. “Het was niet hier op kantoor. Het was bij mijn vorige werkgever. Ik had een nachtprogramma. Ik begon om één uur ’s nachts en dan was ik daar om een uur of tien om me een beetje voor te bereiden.”

De spanning eraf

In aanloop naar de uitzending kon Domien zich niet meer in bedwang houden. “Het was een leeg pand en de studio stond op de derde verdieping. Het kantoor en de redactieruimte waren op de eerste. Op een gegeven moment was het twaalf uur en ik dacht: wat ga ik doen? Even de spanning eraf.”

Zat hij aan zijn bureau? “Ja, echt achter mijn bureau. Dat vond ik ook spannend, want aan de overkant zat de NOS.” Keek hij toen een filmpje? “Ja, ik had het licht wel uitgedaan, maar je had wel het schermlicht.”

Kledderboel

Het klinkt allemaal als een enorme kledderboel, maar Domien had zich goed voorbereid. “Je loopt naar het toilet en je haalt een doekje en dan ga je lekker zitten.”

“Het is wel echt lang geleden. Meer dan tien jaar geleden inmiddels. De eerste keer tenminste.”

Fragment

Het fragment van de trekkende Domien:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op deze ontboezemingen van Domien Verschuuren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen