Weekblad Party houdt rekening met SBS 6-exit André Hazes jr.

Weekblad Party houdt er serieus rekening mee dat de tv-carrière van André Hazes jr. bij SBS 6 in het geding komt als hij zo negatief in het nieuws blijft komen. “Kan hij zijn luxe leventje wel volhouden?”

André Hazes jr. Beeld: William Rutten

André staat niet meer onder contract bij SBS 6, maar op projectbasis doet hij nog wel veel klussen voor de zender. Zo maakte hij afgelopen najaar het geflopte programma Getekend Voor Het Leven en heeft hij momenteel een grote rol in de zangshow We Want More. Weekblad Party vraagt zich af of SBS 6 daar nog wel mee door wil.

Imago onder druk

Het imago van André staat enorm onder druk. Niet alleen omdat hij voor de tweede keer zijn gezin heeft verlaten, maar ook vanwege de manier waarop hij zijn privéleven etaleert. Zo sloeg de zanger onlangs het negatief reisadvies van de overheid in de wind om naar Ibiza af te reizen voor een vakantie met zijn nieuwste vriendin Sarah van Soelen.

De foto’s van die Ibiza-reis duwde André via Instagram bij iedereen onder de neus, dus ook bij zijn ex Monique Westenberg. Daarnaast had hij zijn huispaparazzo Edwin Smulders meegenomen, zodat de Ibiza-vakantie een week later uitgebreid kon worden verslagen in het nieuwste Story-nummer.

Laat SBS 6 hem vallen?

Weekblad Party vraagt zich af of SBS 6 nog wel met André geassocieerd wil worden. “Kan hij zijn luxe leventje wel volhouden als naast zijn muziekfans straks ook de tv-kijkers weglopen?”, vraagt het tijdschrift zich af.

Het Ibiza-reisje van André wordt afgekeurd door Party (“alsof er niets aan de hand is in de wereld”), net als het nieuwe liedje dat hij schreef over zijn relatiebreuk (“valt verkeerd”). “Dré’s gedrag kost hem waarschijnlijk niet alleen muziekfans, maar ook tv-kijkers.”

Tv-tonnen

En dan wordt het ‘gevaarlijk’, zegt Party, wijzend op de lucratieve projecten die André voor SBS 6 doet. “Als de tv-kijkers afhaken, zal zenderbaas John de Mol nog wel twee keer nadenken voordat hij gaat verlengen. Dat zou een groot gat in zijn inkomsten slaan.”

André heeft nu naar eigen zeggen al niet genoeg geld om een duur huis te kopen en dat zou er zonder al die tv-tonnen niet beter op worden. “Dat zal wennen zijn voor André en de vraag rijst of de rijke Sarah hem dan nog net zo leuk vindt. De tijd zal het leren…”

Party-lezers

De Party merkt dat André ook niet goed ligt onder zijn lezers. “Je moet Monique excuses aanbieden verschrikkelijke, egoïstische klootzak, want dat kind heeft er nog geen benul van”, is een van de reacties die het tijdschrift heeft afgedrukt.

En: “Wat een vreselijke snotneus die André. Bij mij ligt hij er voorgoed uit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet SBS 6 er goed aan om André Hazes jr. te lozen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen