SBS 6-ster René le Blanc beschuldigd van mishandeling: ‘Hij is agressief’

SBS 6-ster René le Blanc is het afgelopen jaar een soort geliefd cultfiguur geworden, maar daar komt na vandaag mogelijk verandering in. Zijn zoon beschuldigt hem van de mishandeling van zijn moeder.

René le Blanc © RTL

De 29-jarige Nicky de Wit is er goed klaar mee dat zijn 52-jarige vader zo op het schild gehesen wordt en daarom klapt hij vandaag uit de school in weekblad Story. We moeten volgens hem niet denken dat we hier te maken hebben met een amuserende goedzak. Sterker nog: het is een mishandelaar en een vandaal, beweert zijn zoon.

Losse handjes

René heeft volgens zijn zoon losse handjes. “René was zeer agressief, hij sloeg mijn moeder toen ze zwanger van mij was. Mijn vader heeft ook eens met een baksteen de ruiten bij ons ingegooid en de keuken vernield. Mijn moeder heeft daar aangifte van gedaan.”

Er zijn ook bewijzen van, aldus Nicky. De Story heeft naar eigen zeggen inzage gekregen in de stukken. “Ook de huisarts van zijn moeder is op enig moment betrokken geweest bij de explosieve gezinssituatie”, meldt het tijdschrift.

Vreemdganger

Naast zijn gewelddadige gedrag, is René volgens Nicky ook een notoire vreemdganger. “René was een behoorlijke vreemdganger. In zijn voormalige woonplaats in de buurt van Arnhem kent iedereen hem als rokkenjager. Hij heeft mijn moeder flink bedrogen.”

De nieuwe Story, met daarin ook de reactie van René op de beschuldigingen van zijn zoon, ligt nu in de winkels.

Cover

De cover van de nieuwe Story:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen