Carlo Boszhard vreesde televisieflop: ‘Geef dit maar aan Beau!’

Carlo Boszhard vreesde dat zijn show I Can See Your Voice genadeloos zou floppen toen RTL 4 hem vroeg voor de presentatie. “Geef dit maar aan Beau van Erven Dorens”, riep hij naar de zenderleiding.

Beau van Erven Dorens en Carlo Boszhard © Beau

I Can See Your Voice is een programma waarin zes kandidaten alles uit de kast halen om het panel te laten geloven dat ze een goede zanger zijn. Er zitten namelijk ook kandidaten tussen met valse stemmen. Het eerste seizoen was vorig jaar te zien van oktober tot december en trok toen gemiddeld 1,2 miljoen kijkers, een prima score.

‘Geef dit maar aan Beau!’

Aanvankelijk had presentator Carlo Boszhard er weinig vertrouwen in, vertelde hij gisteren aan de talkshowtafel van Beau van Erven Dorens. “Toen Peter van der Vorst aan mij vroeg van: ‘Wil je het doen?’, toen zei ik: ‘Geef dit aan Beau van Erven Dorens, want dit kan ook wel eens een grote flop worden.'”

Is dit nou gewoon een keiharde sneer aan het adres van Beau? “Nee, dat is niet naar bedoeld naar jou, maar ik dacht: wat krijg ik nou voor programma?”, aldus Carlo.

Wereldhit

Uiteindelijk is I Can See Your Voice dus een kijkcijfersucces gebleken. “Het is een wereldhit echt, hè? De BBC heeft het nu ook. De BBC doet het nu, het is ook in Amerika.”

Beau: “Het is ook op dit moment precies in de roos, hè? De mensen willen nu wel even wat dat echt ontspannen is en alleen maar entertainment.”

Tweede seizoen

Het tweede seizoen van I Can See Your Voice begint donderdag om 20.30 uur op RTL 4. De vaste panelleden zijn ditmaal Marieke Elsinga, Fred van Leer, Danny de Munk en Edsilia Rombley.

De gastartiesten van dit seizoen zijn: Berget Lewis, Glen Faria, Glennis Grace, Jim Bakkum, Francis van Broekhuizen en René Froger.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen