Peter van der Vorst praat met agressieve Voice-coach Ali B

Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL, heeft met Ali B gesproken over zijn agressieve gedrag achter de schermen van The Voice of Holland. Dat heeft hij laten weten aan RTL Boulevard.

Ali B en Peter van der Vorst © RTL

Ali B heeft deze week forse imagoschade opgelopen vanwege het uitlekken van backstage-beelden van The Voice. Op televisie doet hij zich altijd voor als ‘knuffelmarokkaan’, maar als de camera’s uitstaan blijkt Ali ook een agressieve en opvliegende kant te hebben. Op de beelden is te zien hoe bizar agressief hij zich gedraagt tegen collega Waylon.

Peter praat met Ali

Albert Verlinde heeft Peter van der Vorst, de tv-baas van RTL, opgeroepen om Ali B op het matje te roepen. Of dat is gebeurd, wil Peter niet zeggen, maar hij heeft na het incident in elk geval wel met de rapper gesproken. Hij heeft dat gisteren laten weten aan tv-kenner Rob Goossens. “Ik kon het natuurlijk niet níet vragen”, aldus de journalist.

Peter heeft desgevraagd aan Rob laten weten: “Het speelde een paar maanden geleden. De mannen hebben het toen meteen daarna met elkaar opgelost. Ik heb Ali B wel daarna gesproken.”

Op het matje?

‘Gesproken met Ali’ klinkt niet per se als een reprimande. “Heb je hem dan op het matje geroepen?”, vroeg Rob dan ook aan Peter.

Peter vervolgens: “Joh, dat is gewoon een gesprek tussen twee mensen van hetzelfde bedrijf. Daar ga ik geen uitspraken over doen.”

Opvallend

De showkenners van RTL Boulevard en Shownieuws vinden de reactie van Peter erg mild. Rob vindt Ali’s excuus dat hij nou eenmaal een emotionele man is niet helemaal opgaan: “Als het op zo’n manier gaat, dat past niet helemaal bij een programma voor de hele familie zoals The Voice.”

En Bart Ettekoven gisterenavond in Shownieuws: “Het is wel opvallend, want toen Ali het woord fl*kker gebruikte, heeft hij hem wél op kantoor laten komen om uit te leggen waarom hij het niet prettig vond dat hij dat woord gebruikte.”

Fragment

Het fragment van de reactie van Peter van der Vorst in RTL Boulevard:

Lees ook

Lees alles over de agressieve-Ali-rel:

‘Ali B flipt bij The Voice of Holland, knokpartij met Waylon’ (13 januari)
RTL 4 ontkent Voice-knokpartij: ‘Waar haalt Albert dit vandaan?!’ (13 januari)
Uitgelekte beelden: Ali B zwaar agressief achter schermen The Voice (13 januari)
Shownieuws schrikt van ware aard Ali B: ‘Dit is geen knuffelmarokkaan’ (14 januari)
Albert Verlinde: ‘Peter van der Vorst slappe hap inzake Ali B’ (15 januari)
Johan Derksen: ‘Ali B veel vaker agressief bij The Voice of Holland’ (16 januari)

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen