Na vele maanden: nieuw kapsel Caroline Tensen is af

Caroline Tensen (56) ziet haar iconische kapsel als één van haar belangrijkste handelsmerken. Het was dan ook groot nieuws toen haar levende poederkwast Leco van Zadelhoff eind mei bekendmaakte dat Caroline’s kapsel op de schop zou gaan. De coronapauze moest haar in de gelegenheid brengen om haar haar te laten groeien tot de lengte van een korte bob. En nu is ‘ie af: Leco spreekt van ‘langer haar met wat slag’, in de volksmond ook wel bekend als: ‘kom je net uit bed?’.

Leco en Caroline kwamen gisteren samen voor de opnames van Eén tegen 50, de coronaversie van Eén tegen 100. Hij verzorgde haar haar en make-up, terwijl Patty Zomer de kleding deed.

De kijker zal straks wel zien hoe fantastisch Caroline eruitzag tijdens de opnames, aldus Leco. “Hier even in z’n totaal: Caroline Tensen 2.0. Patty Zomer, we are a team.

Het uiterlijk van Caroline is volgens Leco een heel belangrijk onderdeel van haar carrière. Volgens de visagist is ze uitgegroeid tot een bizar groot stijlicoon. “Als ik haar heb opgemaakt en ze is aangekleed, dan ontploft Instagram“, zei hij eerder.

Super. Misschien kan Caroline over vijftig jaar worden bijgezet in het Instagram-museum van Anna Nooshin.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen