Renze Klamer reageert op deelname ex aan First Dates VIPS

Renze Klamer zal zich best een beetje ongemakkelijk hebben gevoeld toen zijn ex-vrouw Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice, onlangs opdook in First Dates VIPS. Wat vond hij daarvan?

Renze Klamer en Pearl Jozefzoon © First Dates VIPS

Het is een jaar geleden dat Renze Klamer en Pearl Jozefzoon uit elkaar gingen. Natuurlijk behoorlijk verdrietig, zeker omdat ze samen twee kinderen hebben. Gelukkig is Pearl er een beetje overheen en is ze klaar voor een nieuwe relatie. Ze ging vorige maand op zoek naar een man in het populaire tv-programma First Dates VIPS.

Nieuwe relatie

Renze Klamer lijkt enigszins ongemakkelijk te reageren als het AD hem hiernaar vraagt. “Jouw ex Pearl deed onlangs mee aan First Dates VIPS…”, legt de krant hem voor.

De Vooravond-presentator daarop: “O ja, we zullen zeker een keer een nieuwe relatie krijgen. Maar voor mij is dat nu te vroeg. Zoals gezegd: aan mijn baan en mijn kinderen heb ik even genoeg. Ik wil ook ruimte overhouden om een beetje bij mezelf naar binnen te kijken. Zelfonderzoek; laten we het zo maar noemen.”

De Vooravond

Voorlopig houdt Renze zich bezig met De Vooravond, waar zijn co-host Fidan Ekiz ook een gescheiden moeder is. “Half februari beginnen we weer met De Vooravond. Ik zie daar erg naar uit. Tegelijk wordt het dan lastiger de kinderen zoveel te zien als nu. In die weken zijn ze meestal bij mijn ex.”

Hoe is het contact met Pearl? “De sfeer tussen ons is gelukkig goed. Behalve onze relatie hebben we afgesproken het leven van onze kinderen zo min mogelijk te ontwrichten. We eten geregeld met z’n viertjes. En omdat we dicht bij elkaar wonen, rijd je gemakkelijk heen en weer voor een vergeten knuffeltje.”

Het lange interview met Renze Klamer kunt u lezen in het AD.

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen