Ex-vrouw Renze Klamer zoekt op televisie naar nieuwe man

De Vooravond-ster Renze Klamer zag gisterenavond ineens zijn ex-vrouw Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice of Holland, opduiken in First Dates. Zijn potentiële opvolger was echter geen hit.

First Dates Beeld: First Dates

Renze Klamer en Pearl Jozefzoon waren vijf jaar lang getrouwd en met elkaar gezellig helemaal in den Heere (“we spreken (aan God, red.) hardop uit waarvoor we dankbaar zijn en wat er in onze levens speelt”), maar vorig jaar ging het mis: de twee gingen uit elkaar.

De scheiding leidde tot Renze’s vertrek bij de EO. “Bij de EO paste ik daardoor niet meer in het ideale plaatje, mensen daar hebben er een mening over. Ook zelf zou ik me daar niet lekker bij hebben gevoeld, want als gezicht heb je een voorbeeldfunctie”, vertelde hij. Even later liet hij zelfs weten het geloof in lange relaties te hebben verloren.

Pearl datet op tv

Pearl heeft weer zin in een vent en waagde het er gisteren op bij First Dates. “Ik ben nu twee jaar vrijgezel en ik denk dat het wel tijd is voor mij om weer een nieuwe liefde te ontmoeten. Wie verlangt er nou niet naar liefde?”

Haar date Christian, de potentiële nieuwe Renze Klamer dus, was een 29-jarige business development manager. “Een prachtige verschijning, ze had ook een heel leuke jurk aan”, sprak hij.

Ook Pearl was aanvankelijk enthousiast: “Hij heeft heel vriendelijke ogen en dat is heel interessant. Het is fijn om naar te kijken, ik ben benieuwd hoe hij is.”

‘Ik ben zangeres’

Voorafgaand aan het diner moest Pearl nog wel even uitleggen wie ze was. “Ik ben zangeres. Ik heb een tijdje musical gedaan en ik ben daarna als solist verder gegaan. In 2010 was de eerste editie van The Voice of Holland en toen heb ik meegedaan. Toen begon ik mezelf als solist neer te zetten.”

Christian: “Je bent tweede geworden?! Wat gaaf.”

Pearl: “Ik heb ook twee kinderen, by the way.”

Christian: “Subtiel.”

Pearl: “Oh ja, klein detail.”

‘Ben altijd bezig met God’

Waar Renze zijn gelovige vrienden van de EO achter zich heeft gelaten en naar BNNVARA is vertrokken, is Pearl nog wel helemaal in EO-sferen.

Christian: “Je hebt vast wel heftige dingen meegemaakt. Je bent een alleenstaande moeder, dat is niet makkelijk.”

Pearl: “Zeker, maar ik heb een heel groot vangnet. Mama? Ja, en de kerk. Ik ben natuurlijk mentaal en emotioneel wel door wat dingen heen gegaan, maar dat is logisch met een breuk, maar het gaat best wel goed. Ik kan zo drie keer in de week in de kerk zijn. Als ik wakker word, ben ik al bezig met God.”

Nieuwe Renze niet gevonden

Uiteindelijk bleek Christian niet de nieuwe Renze Klamer. Hij liet haar weten: “Ik vind je echt een prachtige en een bijzonderenswaardige vrouw, maar ik denk dat we het leven wel wat anders beleven.”

Pearl: “Ik denk het ook. Ik denk dat we anders in het leven staan.”

Christian: “Hopelijk kom je iemand tegen.”

Pearl: “Ja, jij ook.”

First Dates kunt u bekijken op NPO Start.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen