Sander Schimmelpenninck wil media aanpakken na ‘Thaise hoer’-rel

Sander Schimmelpenninck ziet zichzelf als het slachtoffer van een lastercampagne nu hij wederom onder vuur ligt vanwege uitspraken in zijn schandaalpodcast. Dat laat hij weten op Twitter.

Sander Schimmelpenninck en Jaap Reesema Foto: Beau

De Volkskrant-columnist heeft met zijn podcast al de nodige relletjes veroorzaakt. De meest controversiële tot nu toe was die over de ‘lekkere’ prinses Alexia, maar ook de twijfelachtige uitspraken over Yolanthe Cabau en vrouwen die in de Amsterdamse wijk De Pijp wonen haalden de media. Volgens Sander worden die relletjes continu aangejaagd door mensen die hij ‘domrechts’ noemt.

Thaise hoer

Ditmaal ligt Sander onder vuur vanwege zijn ‘Thaise hoer‘-uitspraak, waarmee hij vrouwen omschrijft die ordinair zijn in bed: “Je had ook meisjes die blaadjes hadden gelezen of Sex and the City hadden gekeken en dachten: ik moet als een halve Thaise hoer erop gaan zitten en dan in allemaal moeilijke kronkels. We zijn allebei dronken, doe even normaal.”

Critici vinden de toevoeging ‘Thaise’ volstrekt irrelevant en stigmatiserend. Zij wijzen erop dat Sander het nooit in zijn hoofd had gehaald om bijvoorbeeld ‘Turkse hoer’ of ‘zwarte hoer’ te zeggen. “Uitermate onbeschoft en denigrerend”, noemde de Thais-Nederlandse Charly het bijvoorbeeld op Twitter.

Controverse

De uitspraken van Sander zijn behoorlijk controversieel. Zo is er onrust ontstaan op Thailandblog, de grootste Thailand-community in Nederland en België. Ook media als Story en Shownieuws berichten over deze rel. ‘Wéér onder vuur’, kopt de Story. En Shownieuws: ‘Sander Schimmelpenninck onder vuur om ‘Thaise hoer’-opmerking.’

Sander Schimmelpenninck is hier behoorlijk woest over. “De Mediacourant voert al een jaar een lastercampagne tegen mij, in dienst van extreemrechts. Ik ga daar maar eens werk van maken, want dit kan gewoon niet”, stelt hij op Twitter.

Ene Jack daarop: “Waar is de laster dan? Ik heb je podcast niet beluisterd, maar ik neem aan dat de ‘Thaise hoeren’ uitspraak van jou was?”

Sander: “Dan moet je luisteren voor je iets zegt, domme lul.”

Overdreven of onhandig?

De meningen zijn verdeeld. Ene Kaan laat aan Sander weten: “Als je maar vaak genoeg iets schrijft of zegt stap je vanzelf op de lange tenen van een persoon of een groep. Wat dat betreft leven we in een vermoeiende tijd. Humor is hier het ware slachtoffer. Veel sterkte voor één van de betere Volkskrant-columnisten Sander Schimmelpenninck.”

Ene P. Visscher vervolgens: “Klopt wel. Maar toch is het wat onhandig van Sander dunkt mij. Het woord Thaise had weggelaten kunnen worden. Niet functioneel en toch wat stigmatiserend, niet? Vervang Thaise door Turkse of Surinaamse en Sander moet zijn advocaat bellen, vrees ik.”

Sander: “Je hebt helemaal niet geluisterd, en je kletst een lasterbericht na. Waarom denk je dat de Mediacourant de bron niet vermeldt?”

‘Slopen die gasten!’

Story-baas Guido den Aantrekker, die over de rel bericht op de Story-site, vindt Sander een huilebalk. “Sander Schimmelpenninck cries all his way to the bank (thanks to rumour around the podcast brand, again and again). Ophef als verdienmodel, het werkt.”

Sander vervolgens: “Het wordt tijd dat ik deze voortdurende laster ga aanpakken.”

Guido: “Pak ze!”

Sander: “Alsook de fascisten op rechts die deze site gebruiken en inzetten bij hun intimidatiecampagnes.”

Guido: “Slopen die gasten!”

82 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Anna
november 23, 2020 11:46

Heeft die kleine bange boerenl*l al laten weten hoe hij de media gaat aanpakken? Nota bene deze viespeukdwerg die (groepen) mensen beledigt en ruzie maakt met zo ongeveer iedereen gaat nu roepen dat hij de media wil aanpakken? Deze oude viespeukdwerg met zijn puberpraat over onder andere volgeladen vrouwen, condooms en andere niet relevante onderwepen kan beter zijn grote mond houden en oprotten naar Zweden.

Gast
😷Paulus
november 22, 2020 14:25

😷Schimmeltje, Schimmeltje toch. Dit was ook de reden dat hij bij Op1 weg wilde.Nu kan ie vrijuit allerlei rare fratsen uithalen. 😲

Gast
L. Van Veer
november 22, 2020 03:58

Zo lang hij t over extreem rechts heeft die m willen pakken, heeft hij sws niet begrepen in wat voor marxistisch cultuurtje, extreem sociaal links, hij zelf leeft. Kappe met die onzin Sander. Heeft niks met rechts te maken maar met fatsoen. Maar ja, als jij even geen toegang hebt tot jouw Zweedse h**r, dan sta je op je achterste benen omdat de extreem linkse maatregelen, waar rechts zich tegen verzet, jouw even niet uitkomen. N mening die zo overboord is en waar we jou niet meer over horen als je weer de grens over mag. Dan kruip je weer bij je linkse vriendjes in bed omdat jouw probleem is opgelost. Nou, daar zit je dan met je linkse socialistische egocentrische gedrag, als t jou maar goed gaat. Rechts blijft zonder eigenbelang doorgaan met op te komen voor de rechten van t volk en ons land terwijl jij alleen maar zielig loopt te doen. Get real!

Gast
Philippe
november 20, 2020 09:32

-deze reactie is verwijderd-

Laatst bewerkt 6 dagen geleden door Philippe
Gast
Simon
november 20, 2020 09:21

Hij pleurt het zelf online dus dan reageren mensen.

Gast
Kromhout
november 20, 2020 09:09

Ik heb het Shakespeare nog even gevraagd, maar volgens hem is het Much Ado About Nothing. Ik kan hier alleen maar een voortgaande vertrutting en veramerikanisering van de Nederlandse cultuur in zien die begon met een hoop piepjes.

Gast
WILKE
november 20, 2020 03:48

BLIJF VAN DE MEDIA AF ALLEEN WILDERS MAG HET ZEGGEN HIJ WORDT NAMELIJK ECHT SLECHT BEHANDELT DOOR DE MEDIA EN DE HELE TIJD BESCHIMPT SCHIMMELPENICK WEET DAAR NIKS VAN AF HIJ MOET IS EEN HONGAARS VISJE PROEFEN NIET THAIS DAT IS VIES

Gast
Lies
november 20, 2020 00:01

Omdat het vuurwerk niet doorgaat als alternatief met oud & nieuw de ramen van de buren ingooien.
Pak wat kinkers en leef je uit.

LAAT DE RUITEN HET NIEUWE JAAR RINKELEN!!!!

Gast
David
november 19, 2020 23:55

De vraag die iedereen bezig houdt: wat vindt Splinter Chabot ervan?
Zou hij voor de Volkskrant artikelen kunnen schrijven als Sander Schimmelpenninck zijn congé heeft gekregen,?
Dat is waarschijnlijk het onderzoeken wel waard, want de graaf delft zijn eigen graf op deze wijze.

Gast
Jean de la Maison
november 19, 2020 22:23

Ik heb me nooit zo verdiept in Sander Schimmelpenninck, maar ik heb zojuist even bestudeerd wat hij allemaal op twitter rondbazuint. Mijn conclusie is: Sander Schimmelpenninck is misschien niet oliedom, maar ook niet heel erg slim. Daar komt nog bij: het adagium ‘nosce te ipsum’ is hem vreemd. We kunnen veilig stellen dat hij geen Einstein is.

Gast
Sanderschimmelzak
november 19, 2020 23:50
Antwoord op  Jean de la Maison

Whoee, Duits.. Spannend hoor.

Gast
JanH
november 20, 2020 06:38
Antwoord op  Jean de la Maison

Je hebt je nooit verdiept in Sander S, maar je weet wel dat het hem aan zelfkennis ontbreekt? Verkeerd in je citatenboekje gekeken.

Gast
Jantje
november 19, 2020 22:06

Ik zie hem nog wekelijks als een bang, verlegen en geslagen hondje aan de OP1 tafel zitten waar hij niks durfde te zeggen en nu allemaal van ruige taal uit slaan omdat niemand hem kan tegen spreken. Zielig figuur.

Gast
Ach Was ie
november 23, 2020 23:46
Antwoord op  Jantje

niet zo opscheppen janneman, ik groet hem dagelijks.

Gast
anoniem
november 19, 2020 22:06

Ik neem aan dat dit goed is voor het bezoekersaantal op deze site? :-)

Laatst bewerkt 7 dagen geleden door anoniem
Gast
Momo
november 19, 2020 22:02

“Alsook de fascisten op rechts die deze site gebruiken en inzetten bij hun intimidatiecampagnes.”

Of Sander is een gigantische trol of hij is werkelijk geestesziek. Die kerel scheldt voortdurend mensen uit omdat hun mening hem niet aanstaat en nu begint hij gelijk te janken als iemand wat van hem zegt. Wat een junkie, zeg.

Gast
Junkie XL
november 20, 2020 06:23
Antwoord op  Momo

Nu doet u precies hetzelfde als mr Schimmelpenninck. U haalt een stukje tekst naar voren wat uw aanduiding niet staaft? Daarbij gaat de aantijging geestesziek veelste ver, echt totaal onnodig. Om daarna de meest domme vergelijking met een junkie ooit te lezen. En je krijgt er nog plusjes voor ook? Wat zijn we toch ook een heerlijk reaguurders volkje… Puur inhoudelijk is het ook niet mijn favoriet, en dan kun je wel zeggen dan lees je het toch niet. Maar ik blijf de nieuws items uitzetten, ze springen telkens weer aan! Dan maar doorklikken, en ja uiteindelijk zelfs reageren op niet inhoudelijke inhoud ;)

Gast
Ach Was ie
november 23, 2020 23:43
Antwoord op  Momo

niet zeuren! hij is gewoon een klein geil mannetje.niks mis mee!

Gast
Johan
november 19, 2020 21:32

Sander is domlinks.

Gast
Jantje
november 19, 2020 20:42

Er zijn mensen die betalen voor een podcast? Serieus?

Gast
L. Koopmans
november 19, 2020 20:34

Sander hanteert de Trump tactiek, gewoon zoveel mogelijk aandacht genereren. Dan gaan meer mensen naar de podcast luisteren en dan is het kassa.

Gast
Fons
november 19, 2020 20:23

We moeten geen kritiek leveren op Sandertje S,het is algemeen bekend dat hij daar absoluut niet tegen kan en daar moeten de criticasters rekening mee houden !!!
Deze omhoog gevallen c journalist (ook al schrijft hij columns voor de Volkskrant) moet lekker zo doorgaan en dan ligt ie binnenkort onder de hakbijl.
Wat een loser en huilebalk is Sandertje S.

Gast
Buurman Øle
november 19, 2020 20:17

Het is dus een hoerenloper.

Klein vies ventje met de moraal van een prépuber.

Gast
Black Panther
november 19, 2020 20:14

Volkskrant schrijft hij voor. De man van jonge meiden en thaise hoeren. Die krant kreeg vroeger nog respect.

Gast
Piet Pannelap
november 19, 2020 19:59

Sander -graaf- Schimmelpick, wat een domlinks loederjochie. 🤣

Gast
Paul Dino
november 19, 2020 18:53

Top! Sander , keep up the good work.!!

Gast
Dieter van Wouten
november 19, 2020 20:21
Antwoord op  Paul Dino

Yess, hij viert het met champagne in een jongens bordeel.

Gast
Hans
november 19, 2020 18:04

De lengte van de gemiddelde Thai past wel beter bij Sander…

Gast
Taalbarrière. 🤓
november 19, 2020 17:59

Wat&Hoe Zweeds in vijf stappen.

Als je Zweedse weijf niet nøken wil dan doe je het met een Thaise jongenshoer.
>>Om din svenska fru inte vill nøken gör du det med en thailändsk transsexuell.

Dokter, ik heb gonnoroe. Heeft u een pilletje?
>>Läkare, jag har en tjock, droppande penis. Har du ett läkemedel för det?

Zou je dat mondkapje willen afdoen voordat je me gaat pijpen?
>>hej tik, ta av mig munmasken innan jag ramlar ner stammen i halsen.

Verblijfsvergunning
>>olaglighet princip

Sander Schimmelpenis
>>Slipmaskin Svamppenis

Gast
Donald Dumped
november 19, 2020 18:27
Antwoord op  Taalbarrière. 🤓

Sanders vriendin houdt van løllesmølle, zou hij haar gløfe prøfen en van groepsseks houden: møtenøken…

Gast
Buurman Øle
november 19, 2020 20:15
Antwoord op  Donald Dumped

Ik denk dat Slipmaskin Svamppenis zijn vriendin zich behøørlijk geføpt voelt als ze hoort van zijn uitspattingen met Thaise seks werkers.

Het zal me niet verbazen als dat nog een staartje krijgt.

Gast
Keta Minek
november 19, 2020 20:20
Antwoord op  Taalbarrière. 🤓

Beste comment op MC van de maand zo niet jaar hahaha ik ging stuk

Gast
Ellert
november 19, 2020 17:51

De beuk er in! Maar wel een aanloopje nemen. Anders maak je geen indruk.

Gast
Duco van Deugen
november 19, 2020 17:49

Mooi om te zien hoe dat linkse deug-rapalje nu een koekje van eigen deeg krijgt. Vooral zo doorgaan!

Gast
Cynthia
november 19, 2020 20:18
Antwoord op  Duco van Deugen

Nooit gedacht dat Sander het buiten de deur zocht voor de seks.

Gast
Hermann Boring
november 19, 2020 17:47

Altijd lachen met die mini-Jort. Voor iemand van adel heeft ie wel behoorlijk last van decorumverlies met zijn onbeschaafde getier.

Gast
Maup Caransa
november 19, 2020 17:38

Sander Schimmelpenninck lokt het ook steeds opnieuw uit hij wil niet anders.

Gast
wordt vast verwijderd....
november 19, 2020 17:58
Antwoord op  Maup Caransa

De beste hoe-ren komen uit Thailand.

Gast
Maup Caransa
november 19, 2020 18:30

Nou dan moet je daar heen.

Gast
De echte woordenkunstenaar, maar dan met humor
november 19, 2020 17:28

Hij zegt:…. halve Thaise hoer. Vermoedelijk vindt hij een hele Thaise hoer dus twee keer zo erg. Als je opkomt voor de Aziatische (vrouwelijke) medemens ben je kennelijk extreem rechts, volgens Sandertje de hoeren(s)loper.

Gast
Karbonade
november 19, 2020 17:28

Dat is dan k ut voor Sander. Maar het kan nog altijd k utter.
Kim Kötter!

Gast
Boris
november 19, 2020 17:21

Oei, er wordt content hier geplaatst en gedeeld waar je enkel naar kan luisteren indien je ervoor hebt betaald. Hebben we hier te maken met een strafbaar feit en zijn wij ook strafbaar nu wij het fragment hebben teruggeluisterd?

Gast
Wyatt
november 19, 2020 17:21

Ik vind hem wel stoer lekker schijt aan internet tokkies.

Gast
Nick
november 19, 2020 19:14
Antwoord op  Wyatt

Hoi Sander

Gast
Dieter van Wouten
november 19, 2020 20:19
Antwoord op  Nick

Betaalde seks.
😂😆😂🤬😂
Zielig manneke.

Gast
Geox
november 19, 2020 17:16

Laten we niet gaan doen alsof deze man dom of lelijk is, dat slaat nergens op. Het is een knappe, intelligente man die jammer genoeg voor de positie heeft gekozen die hij nu heeft. Erg jammer, want hij heeft potentie.

Gast
Igor
november 19, 2020 17:46
Antwoord op  Geox

Klopt helemaal Geox.
Hij heeft de potentie om een Thaise hoer te doen en erover op te scheppen.

En dana gaat ie janken dat de mensen hem rassies vinden. Eigen schuld.

Gast
Geox
november 19, 2020 17:07

Ophef als verdienmodel duurt meestal niet erg lang voordat het publiek het beu is.
Hij is nu flink aan het cashen en misschien lukt het hem om zijn financiële toekomst nu veilig te stellen.
Alhoewel hij natuurlijk altijd het familiekapitaal achter de hand heeft. En dat geeft zekerheid om wat risico’s te nemen.

Gast
IngridHenk
november 19, 2020 17:05

Sander: “Dan moet je luisteren voor je iets zegt, domme lul.”
Reactie van MC daarop: “Het lijkt erop dat Sander daarmee ontkent dat hij zijn uitspraken heeft gedaan”

Blijkbaar is de redacteur van MC ook zo een dezelfde domme lul!
M.a.w., om het voor MC wat duidelijker te maken: eerst luisteren MC (aka domme lul).

Gast
Mw. Janssen
november 19, 2020 17:03

Sander lijkt op deze foto op een Twents oud wijf :-) Zal Sander ook een travestiet zijn? Die maat van hem met zijn veel te wijde neusgaten staat er ook leuk bij. Leuk stel, ik kom niet op hun bruiloft.

Gast
Psychiater Welgoed-Snik
november 19, 2020 16:58

Iets minder drugs gebruiken zou al helpen, Sander.

Gast
Jolanda
november 19, 2020 18:26

Je bedoelt drank?! Jeroen Pauw zegt dergelijke dingen echt niet hoor als je snapt wat ik bedoel.

Gast
Sandra
november 19, 2020 16:52

Wat een lachwekkend figuur is het. Huilebalk!

Gast
putting
november 19, 2020 16:51

Wij zijn domrechts. Maar welk zichzelf respecterend persoon luistert die podcast.

Gast
Misutoria
november 19, 2020 16:43

Die vent spoort echt totaal niet, maar ook echt helemaal niet. Tevens constateer ik dat die gozer zeer laag begaafd is.

Gast
Jan
november 19, 2020 16:52
Antwoord op  Misutoria

Produkt van inteelt.
Dat zie je aan die kaken en die lichtelijk uitpuilende ogen.

Gast
Sander Schimmelpenisch
november 19, 2020 16:41

Heb je een hele nieuwe layout voor je website gemaakt. Gaat die gefrustreerde tuinkabouter je helemaal slopen.
Zonde hoor…

Gast
Echo
november 19, 2020 16:39

Sander Schimmelpenninck weer, onze verlossende moralist, een reus met lemen voeten moreel zit Sander hoog te Paard en zal hij de domme bange tokkies vertellen of ze wel of niet deugen want Sander hanteert hoge ethische en morele standaarden en heeft de wijsheid in pacht.
Sander is een ijdele narcistische man die geen kritiek of spot duldt want hij vindt zichzelf geweldig. Hij ziet zichzelf als een ‘persona grandiosa’, de uiterlijke persoon zoals hij er graag uit wil zien. Het lijkt dat Sander een andere kant van zijn persoon, zijn schaduw, die er wel eens minder fraai uit zou kunnen zien, krampachtig probeert te bedekken.
De depressie die op de loer ligt als de zinloosheid van zijn bestaan manifest wordt zodra de drug van zijn grootheidswaan is uitgewerkt.
Je zou denken dat volgens de heersende opvattingen dergelijke getalenteerde mensen, de trots van hun ouders, een sterk en stabiel zelfbewustzijn zouden moeten hebben. Juist het tegendeel blijkt echter waar. Alles waar zij aan beginnen, doen zij goed, uitstekend zelfs, ze worden bewonderd en benijd, ze oogsten succes waar ze maar willen, maar het blijft allemaal zinloos. Zodra ze niet ‘on top’, niet ontegenzeggelijk de superster zijn of wanneer ze plotseling het gevoel krijgen mislukt te zijn, gemeten aan een of ander ideaalbeeld van zichzelf, dan worden deze mensen vaak geplaagd door angsten of hevige schuld- of schaamtegevoelens.
De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de mens met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk in de lucht aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling een gaatje in kwam, waardoor het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens is niets ontwikkeld dat later in het leven houvast had kunnen bieden. De partners van de mens met grootheidswaan, inclusief de seksuele partners (dat zijn er ongetwijfeld niet zo veel want wie wil er in Godsnaam met een zieke kabouter neuqen?), moeten eveneens zijn narcistische gevoelens bevredigen. De anderen zijn er om hem te bewonderen, en hij zelf is voortdurend met hart en ziel in de weer om deze bewondering te krijgen (te verdienen). Daarin komt zijn martelende afhankelijkheid tot uitdrukking’.

Gast
Zalmneusje
november 19, 2020 17:15
Antwoord op  Echo

Deze had je toch al eens eerder geplaatst, maar toen over Arie Boomsma?

Gast
Zoek de verschillen
november 19, 2020 17:45
Antwoord op  Echo

@Echo
november 19, 2020 16:39

Eerst Arie Boomsma, thans Sander Schimmelpenninck.

Ter vergelijking:

Echo, juli 7, 2020 12:18

Daar komt narcist Arie Boomsma onze verlossende nep Jezus, een reus met lemen voeten , moreel zit Arie Boomsma hoog te Paard en zal hij de domme bange tokkies vertellen of ze wel of niet deugen want Arie hanteert hoge ethische en morele standaarden en heeft de wijsheid in pacht.
Arie is een ijdele narcistische man die geen kritiek of spot duldt want hij vindt zichzelf geweldig. Arie Boomsma ziet zichzelf als een ‘persona grandiosa’, de uiterlijke persoon zoals hij er graag uit wil zien. Het lijkt dat Arie een andere kant van zijn persoon, zijn schaduw, die er wel eens minder fraai uit zou kunnen zien, krampachtig probeert te bedekken.
De depressie die op de loer ligt als de zinloosheid van zijn bestaan manifest wordt zodra de drug van zijn grootheidswaan is uitgewerkt.
Je zou denken dat volgens de heersende opvattingen dergelijke getalenteerde mensen, de trots van hun ouders, een sterk en stabiel zelfbewustzijn zouden moeten hebben. Juist het tegendeel blijkt echter waar. Alles waar zij aan beginnen, doen zij goed, uitstekend zelfs, ze worden bewonderd en benijd, ze oogsten succes waar ze maar willen, maar het blijft allemaal zinloos. Zodra ze niet ‘on top’, niet ontegenzeggelijk de superster zijn of wanneer ze plotseling het gevoel krijgen mislukt te zijn, gemeten aan een of ander ideaalbeeld van zichzelf, dan worden deze mensen vaak geplaagd door angsten of hevige schuld- of schaamtegevoelens.
De ineenstorting van het gevoel van eigenwaarde bij de mens met ‘grootheidswaan’ laat overduidelijk zien hoe dit gevoel eigenlijk in de lucht aan een ballon heeft gehangen, die bij gunstige wind weliswaar nog wat hoger zweefde, maar waar plotseling een gaatje in kwam, waardoor het nu als een vodje op de grond ligt. Van de eigen gevoelens is niets ontwikkeld dat later in het leven houvast had kunnen bieden. De partners van de mens met grootheidswaan, inclusief de seksuele partners, moeten eveneens zijn narcistische gevoelens bevredigen. De anderen zijn er om hem te bewonderen, en hij zelf is voortdurend met hart en ziel in de weer om deze bewondering te krijgen (te verdienen). Daarin komt zijn martelende afhankelijkheid tot uitdrukking’.

Gast
Eva
november 19, 2020 16:36

Kan hij niet beter gaan emigreren naar Zweden daar heeft ie een leuke vriendin maar misschien is zij hem ook zat

Gast
Jan
november 19, 2020 16:49
Antwoord op  Eva

Komt ie thuis met een druiper.

Ik denk dat ze hem al zat is.

Gast
Jeroen Smit
november 19, 2020 16:35

Zijn doel is weer bereikt, veel rumoer om die podcast met die zingende bouwvakker. Sander is dit jaar door de mand gevallen en dit zijn de laatste stuiptrekkingen van dit provocerende Graafje.

Gast
Stanislav
november 19, 2020 16:35

Het gefrustreerde ventje zal wel een half bananenschuimpje tussen zijn benen hebben zitten.. Of een Noordzeegarnaal.

Gast
Kokkie
november 19, 2020 23:23
Antwoord op  Stanislav

Lekker met Thaise woksaus

Gast
Graaf Sander S.
november 19, 2020 16:33

Nog ff wat.

Die ene mij uitermate onbeschoft en denigrerend noemende Thais-Nederlandse Charly is een transsensueel. Die heb ik al verscheidene malen aan mijn roede geregen en elke keer kronkelt het erop los.

Dus ga me nou niet vertellen hoe die Thaise bedpartners zich gedragen want dat weet ik maar al te goed.

En met Turkse of Surinaamse bedpartners heb ik niks. Daarom noem ik ze ook niet.
Stelletje kortzichtige sukkels.

Gast
Vivian
november 19, 2020 16:30

Mooi om te zien dat de auteur een vaste luisteraar is. Anders zou hij toch niet alle inside-jokes weten en betalen voor de schandaalpodcast? Verder lijkt het oorspronkelijke artikel niet helemaal overeen te komen met het geluidsfragment, maar wat kan Sander, Jaap en Titus dat nou schelen? Weer extra aandacht, weer nieuwe luisteraars en weer nieuwe Tonny’s erbij! Zou het misschien een samenwerking zijn met de redactie van de Zelfspodcast? Zoveel aandacht voor een marginaal podcastje; dat is toch niet geloofwaardig?

Gast
Jan
november 19, 2020 16:53
Antwoord op  Vivian

Het nodigt niet uit tot luisteren inderdaad.

Gast
Nuchtere blik
november 19, 2020 16:29

Als Sander nu eens wat relaxter zou reageren op kritiek zou hij een stuk meer serieus genomen worden. Nu is het gewoon een driftkikkertje met lange tenen.

Enne vier euri per maand voor wat brallerig post-puberaal gebazel, is gewoon teveel. Open maar weer die pizza tent ofzo

Gast
Vreter R. De Pies
november 19, 2020 16:28

Meneer Schimmelpenninck acht zichzelf wel erg belangrijk, wanneer hij vermoed dat “extreem (dom) rechts” een lastercampagne tegen hem begonnen is.

Hij doet die uitspraken en de media berichten erover. Klaar.

Met de context bedoelt hij wellicht dat het “kroegpraat” is, maar kroegpraat heeft geen landelijk bereik. Daar komt dus een zekere verantwoordelijkheid bij kijken.

Gast
Huismaker
november 19, 2020 16:27

SS, die als matennaaier ten koste van Baudet een baantje wilde hebben bij het mediakartel.
De waarheid wint !

Gast
Sjaak Trekhaak 2.0
november 19, 2020 16:25

ik ga hem eens een keer aanpakken haha

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen