Sander Schimmelpenninck wil geen ‘Thaise hoer’ als bedpartner

Sander Schimmelpenninck heeft geen zin in meisjes die zich in bed als een ‘Thaise hoer’ gedragen. Hij hekelt rare standjes of hysterisch gekreun. Dat zegt de mediapersoonlijkheid in zijn schandaalpodcast De Zelfspodcast.

Sander Schimmelpenninck Beeld: BNNVARA

De voormalig Quote-baas praat in zijn podcast met sidekick Jaap Reesema over seks. Sander Schimmelpenninck geeft aan niet van passieve vrouwen te houden, maar ook zeker niet van overactieve. “Je hebt meisjes die er duidelijk echt geen plezier aan beleven. Dat heb je wel eens, dat je denkt: waarom doe je dit?”, legt hij uit.

Thaise hoer

Vrouwen die zich gedragen als ‘Thaise hoeren’ wil Sander echter helemáál niet in bed hebben. “Je had ook meisjes die blaadjes hadden gelezen of Sex and the City hadden gekeken en dachten: ik moet als een halve Thaise hoer erop gaan zitten en dan in allemaal moeilijke kronkels. We zijn allebei dronken, doe even normaal.”

Sander wil ook niets weten van nagels in de rug of vrouwen die aan zijn testikels zitten. “Ik ben anti-ballen. Daar worden kinderen gefabriceerd. Daar bestaan wel verschillende gedachtes over, hoor. Sommige mannen vinden dat leuk, maar ik vind dat gevoelig.”

Sander schoffeert Thai

Thaise mensen zullen het niet leuk vinden dat Sander Schimmelpenninck de naam van hun volk gebruikt met zo’n negatieve connotatie. Al jaren probeert Thailand te laten zien dat het land veel meer is dan prostitutie en sekstoerisme, en dat is natuurlijk ook zo.

Het is inmiddels meer regel dan uitzondering dat Sander mensen of groepen schoffeert. Eerder beledigde hij in zijn podcast al Yolanthe Cabau, prinses Alexia en vrouwen die in de Amsterdamse wijk De Pijp wonen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen